directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU acusa Hereu d'amagar el 90% dels informes corresponents a 2008

La federació calcula que van ser encarregats per valor de 13,3 milions d'euros

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El regidor d'Hisenda del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, ha denunciat aquest dijous que l'equip de govern només els ha facilitat fins ara un 10% dels informes encarregats el 2008 per un valor de 13,3 milions d'euros. A finals de setembre de l'any passat, aquest grup i el del PP sol·licitaven el contingut total dels informes reclamant 'transparència'. Aquest dimarts se'ls ha facilitat un llistat que, segons CiU, només justifica un milió d'euros en informes encarregats per l'Ajuntament, per la qual cosa 'se'ns està ocultant un 90% de la informació', en paraules de Vives.
Jordi Hereu, PSC, Barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
El regidor d'Hisenda de CiU, Antoni Vives, va sol·licitar el 12 de maig del 2009 al responsable de la Comissió de Comptes, el tercer Tinent d'Alcalde, Jordi William Carnes, conèixer el contingut dels informes encarregats per l'Ajuntament el 2008 que havien costat 1.000 euros o més, en total 892 expedients. Més d'un any després, l'Ajuntament ha facilitat als grups a l'oposició un llistat que justifica quatre milions d'euros de despesa en informes, dades que no quadren amb les de CiU, que calcula que l'Ajuntament en va encarregar per valor de 13,3 milions. Vives, a més, ha destacat que tres d'aquests quatre milions corresponen a informes i estudis encarregats per les empreses municipals, no pas per l'Ajuntament. És per això que creu que 'se'ns està ocultat un 90% de la informació'.

'A data d'avui, 2 de setembre', ha dit Vives, 'el govern municipal encara té pendent de facilitar-nos més de 200 informes i treballs tècnics de l'exercici del 2008' encarregats per l'Ajuntament. Ha afegit que en el pressupost aprovat per al 2009 la partida per aquest concepte era de 8,9 milions d'euros, però que la liquidació 'va pujar a 14 milions, per tant estem parlant d'una desviació descomunal'.
 
Vives, que ha qualificat d''escàndol' que només se'ls faciliti una part de la informació, ha assegurat que tornaran a reclamar a l'Ajuntament 'tota la informació, tant de treballs encarregats per l'Ajuntament com de treballs encarregats per l'entramat empresarial municipal'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Baldiri Marimon fletxa Canet de Mar
3 de setembre de 2010, 14.34 h

Una mica de rigor, directe.cat... CiU no te regidor d'hisenda (encara) perquè està a l'oposició! Deu tenir responsable d'hisenda...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Arnau fletxa PPCC
3 de setembre de 2010, 07.59 h

personatges com L'Hereu que fan polítiques tan malgastadores com ell sempre aporten negocis bruts pel mig


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.