directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Comença el Desfolca’t, el gran festival de Música Popular i Tradicional de Calaf

Amb l’objectiu impulsar el ric patrimoni musical de diferents regions del món, i aconseguir que les músiques tradicionals siguin viscudes per totes les generacions

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Aquest esdeveniment cultural no tan sols està plenament consolidat sinó que ha passat a ser una cita de referència en el calendari català de festivals musicals. La programació va encaminada a captar un públic divers, dels més petits als més grans. Així, es combinen activitats de caire familiar i infantil durant el dia, com la “mostra” que ofereix un tastet de grups de petit format que atreu el públic de totes les edats i gustos; i pels que volen gresca, concerts i balls nocturns. Una de les singularitats del Desfolca’t són els diferents emplaçaments urbans que s’utilitzen: hi ha actuacions musicals als bars, al carrer i a les places del municipi.

Comparteix
   


Etiquetes
El certamen va néixer l'any 1992 com una trobada d'acordionistes i amb la finalitat de potenciar l'acordió diatònic, tocat antigament en els balls de muntanya.

Al llarg dels anys ha anat evolucionant i canviant fins arribar al seu format actual. Malgrat que la programació musical és el seu punt fort, el Desfolca't de la capital de l'Alta Segarra, que se celebrarà el cap de setmana del 17 al 20 de juny, inclourà també tallers i espectacles per a tots els públics.

Suport de la Diputació de Barcelona a la 26a edició del Desfolca’t

En aquesta 26a edició, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, Desfolca’t recuperarà la programació de divendres i diumenge, ja que en les darreres edicions s'havia concentrat al dissabte, seguint apostant per la música d’arrel i la promoció de la cultura, amb un programa eminentment festiu. Sense deixar de donar cabuda al folk més tradicional, el festival s’obre a integrar propostes més heterodoxes. Des de grups de música que a través de l’experimentació busquen evolucionar la música d’arrel cap a nous paisatges sonors, a conjunts que partint de panorames musicals molt diversos busquen en els elements tradicionals noves i singulars sonoritats.

El Desfolca’t és doncs una cita imprescindible per a tots aquells que vulguin gaudir de tres dies de música de qualitat i un grat ambient de festa popular.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Synera fletxa Barcelona
17 de juny de 2017, 17.39 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL. PROU MENTIDES!

L'ESTAT ESPANYOL INCOMPLEIX LA LLEI.

El dret a la lliure determinació, és de ius cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics que diu que els Est... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
17 de juny de 2017, 13.43 h


Segons “naciodigital.cat”, el Directe es periodismo-escombraria.
Inicio cita literal
“Al final, entre les preguntes del públic, descobreixo molta gent realment crispada per una peça de periodisme-escombreria que s'inventa unes declaracions falses del mateix Cañas en les quals, suposadament, s'autoinculpa de -efectivament- terrorisme. És dur comprovar que això ho han llegit cent mil persones”
Fin cita literal
Font de dades: nacio.cot
El hedor que emana el Directe.cat es tal que ha ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.