directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura serà la número dos de Montilla a les llistes

L'aparell del PSC ho dóna pràcticament per fet · La decisió compensaria l'entrada de Celestino Corbacho, amb un punt de vista més proper al del PSOE · La consellera de Justícia va assegurar ahir que ‘està a disposició del partit’

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La maquinària interna del PSC funciona aquests dies a un ritme frenètic per confeccionar les llistes per a les eleccions. L’entrada del ministre de Treball, José Corbacho, es veurà complementada ben aviat amb la confirmació com a número 2 de Montserrat Tura, una de les veus més crítiques amb la gestió de l'aparell socialista. Tura, actual consellera de Justícia i posicionada en el sector catalanista del PSC, formarà ticket electoral amb Montilla, desbancant així Laia Bonet, un dels actius joves del carrer Nicaragua. L’entrada de la consellera, que encara no s’ha fet oficial però que l'aparell del PSC ja dóna per fet, tornaria a equilibrar la balança en el si de la formació.

Comparteix
   


Etiquetes
Amb aquest moviment, Montilla aconseguiria neutralitzar les crítiques rebudes durant tot el dia d'ahir per la seva decisió d’integrar en el seu equip a l'exalcalde de l'Hospitalet, excessivament vinculat a les tesis del PSOE. Tura, que tampoc no ha fet cap declaració al respecte, només va assegurar ahir que ‘està a disposició del partit’.

La consellera va afegir que sempre 'ha estat' i 'està' a disposició del partit, fins i tot en els 'moments difícils', referint-se a les enquestes que no són gaire optimistes amb els resultats que pugui obtenir el PSC de cara a les properes eleccions. Tura va reiterar que està 'disposada a treballar fins l'esgotament a la campanya electoral'.

La mostra de disposició de la consellera va arribar el mateix dia que es va conèixer que el ministre de Treball, Celestino Corbacho, deixarà ben aviat la seva cartera i s'incorporarà a les llistes del PSC. Una informació que, segons Tura, no es pot ratificar ni valorar fins que la militància del partit i, posteriorment, la federació i l'assemblea nacional del PSC, ho aprovin. 'Allò que puguin afirmar els mitjans de comunicació, per molt que els ho hagi dit una font solvent, si no ho ratifiquen els militants, no serà així', digué la consellera de Justícia.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
5 de setembre de 2010, 01.48 h

1-Montilla España Indisoluble
2-Tura Catalunya Autonòmica
3-Corbacho España Indisoluble i més atur

4-Botifler$ d'ERC amants del Tripartit
5-Tots amb Solidaritat Catalana! !¡*¡!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
5 de setembre de 2010, 01.47 h

ERC Botifler$! segur que tornàn a fer Tripartit, a no que aquesta vegada ja no sumen perquè no els votarà ningú. fantàstic endavant Laporta!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Quim fletxa PPCC.
4 de setembre de 2010, 23.22 h

#6
Et felicito pel teu comentari. L´has encertat de ple. Ja és ben certa la dita de que no hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar ni pitjor cec que qui no vol veure per això mateix els que han dit i diuen tantes barbaritats no saben ni poden exposar arguments perquè saben molt bé que ERC malgrat els errors els ha passat la mà per la cara estant en minoria al govern. Com podrien justificar tots els insults i mentides amb arguments si això seria reconèixer que alguns no van fer pràct... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Tomas fletxa Valldeoriolf
4 de setembre de 2010, 23.10 h

D'alguna manera han de compensar el paper d'inútil de Montilla i el de tinxararie de la feina de Corbacho. Alguna cosa legal han de presentar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
4 de setembre de 2010, 15.25 h

Va quedant molt clar que el vot útil de la dreta espanyola és CIU: Dependència, Monarquia i Estatut retallat. El vot útil de l´esquerra catalana és l´Esquerra Republicana: Independència, República i Estat de Benestar


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
4 de setembre de 2010, 13.12 h

Cal tornar a explicar tants cops com calgui que el cal per la nacio catalana, es deixar de donar suport als partits UNIONISTES amb Espanya, es diguin PSC o CDC-UDC (CiU), cal expulsar-los deefinitivament de TOT ARREU per poder arribar a contruir un ESTAT PROPI dins el mar de la Unio Europea. Catalunya LLIURE de transgenics unionistes com MAS i MONTILLA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Núria fletxa Tortosa
4 de setembre de 2010, 12.30 h

#6 Els hi fa tant poc que ara faran que tornin els que durant 23 anys es van dedicar a fer polítiques al dictat d'espanya i a qui gràcies a ERC van haver d'anar a l'oposició i que durant set anys han estat intoxicant i tirant per terra tot el que s'ha fet des del govern. Ara tornarem al començament i d'independència amb ells res de res, ja se sap diuen que el país no és prou madur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Josep fletxa Vic
4 de setembre de 2010, 11.55 h

#5 És el nostre gran pecat. El crim de lesa pàtria pel qual se'ns vol esborrar de la capa de la terra: hem fet Montilla president.



Tant li fa que rebutgem l'argument de les poltrones explicant que amb Convergència n'hauríem tingut encara més: hem fet Montilla president.



Tant li fa que expliquem que no teníem cap ganes d'acabar com el país Basc, amb la ciutadania dividida en dos i observant-se de cua d'ull: hem fet Montilla president.



Tant li fa que els antics immigrants del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
aruberuto fletxa barcelona
4 de setembre de 2010, 10.57 h

Em sembla que la Tura no será de gaire ajuda a Montilla. El seu entusiasme i facilitat de paraula quedan molt en entredit. Per a mi millor, vull que el PSOE català, altrament dit PSC, passi a l'oposició per molts anys, i que en Montilla torni a la seva terra a mennjhar cigrons...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Miqueló fletxa Siscases
4 de setembre de 2010, 10.53 h

CIU i PSC sempre han combinat catalanistes amb espanyolistes, com Corbacho al PSC i Ortega a CIU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.