directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu es reafirma com a candidat del PSC per Barcelona i repta la resta de partits a parlar de projectes

Veu 'evident' que sigui ell qui encapçali el projecte per reeditar el govern socialista a la ciutat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La lluita per la candidatura socialista a l'alcaldia de Barcelona ha viscut aquest dijous un nou episodi. L'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, s'ha reafirmat, una vegada més, com a cap de llista del PSC a les pròximes eleccions municipals del 2011, després que s'hagi posat en dubte la seva candidatura: 'És evident que jo encapçalaré aquest projecte'. Les declaracions d'Hereu arriben després que el candidat de CiU, Xavier Trias, hagi assegurat que el primer secretari socialista i president de la Generalitat, José Montilla, estava facilitant la campanya dels nacionalistes perquè 'encara no ha confirmat Hereu com a candidat'. L'alcalde de Barcelona repta Trias perquè parli dels seus projectes per a Barcelona i deixi de parlar de l'alcalde. 'Si no ho fa és perquè no té idees o no les vol explicar', ha etzibat Hereu.
Jordi Hereu, PSC, Barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
'Hi ha persones que fa anys que es postulen com a candidats, però els barcelonins esperen que algun dia, per primera vegada, comencin a parlar del seus projectes per Barcelona'. Amb aquesta contundència ha respòs Jordi Hereu les declaracions que el candidat per CiU, Xavier Trias, va fer aquest dimecres, quan recordava que Montilla encara no havia confirmat Hereu com a candidat.

Hereu insta Trias i la resta de candidats a l'alcaldia de Barcelona a que 'deixin de parlar de l'alcalde' perquè la ciutadania, assegura, vol 'poder contrastar i analitzar els projectes de futur que es plantegen per Barcelona'. Irònic, Hereu ha explicat que si això no passa és perquè la resta de candidatures 'no tenen idees o si les tenen no les volen explicar'.

L'alcalde també s'ha reafirmat com a candidat del PSC per Barcelona. 'És evident que jo encapçalaré aquest projecte', ha respòs. Hereu assegura que l'equip socialista a l'Ajuntament de Barcelona té un projecte 'per afrontar el present i per preparar la millor Barcelona'.

El PSC de Barcelona engega ja la maquinària electoral per aquest curs polític que comença i que tindrà en les eleccions al Parlament i els comicis municipals els seus principals motors. El primer secretari dels socialistes, Carles Martí, ha anunciat aquest dijous que el proper Consell de Federació de divendres donarà peu a que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presenti públicament la seva intenció de ser el candidat a la reelecció. Tot i això, el procés formal d'alcaldables no s'engegarà fins al gener i Martí ha reconegut que podria haver més candidats a encapçalar el cartell del PSC. A tots ells, el socialista els ha instat a presentar-se i 'dirimir l'elecció en unes primàries'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.