directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

directe!cat edita 15.000 exemplars en paper amb motiu de la Diada

Vol ser un homenatge a tots els voluntaris que han participat en les consultes sobre la independència

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

directe!cat dóna el tret de sortida al curs polític fent el pas del 2.0 al món de les rotatives i la tinta, amb una edició especial en format paper amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El digital del grup Catmèdia sortirà demà al carrer per primera vegada repartint 15.000 exemplars gratuïts als punts neuràlgics de la celebració de la Diada a Barcelona. Amb el titular La Diada del 'Sí', cada un dels exemplars vol ser un sincer homenatge als milers de voluntaris que han participat en les consultes sobre la independència. Entre d'altres continguts, sobresurt la particular contribució que l'actriu de cinema eròtic Maria Lapiedra realitza des de directe!cat a la causa independentista, amb una fotogaleria en què mostra desacomplexadament el seu compromís amb la llibertat d'aquest país.
directe!cat, Diada, paper, diari
Comparteix
   


Etiquetes
Lapiedra, filla d'una família treballadora i nacionalista del Pla d'Urgell, va implicar-se activament en la consulta que es va celebrar a Mollerussa el 25-A i s'ha convertit en una de les personalitats de l'any que s'han mullat pel dret a decidir, al costat d'altres com l'empresari radiofònic Justo Molinero o l'actor Sergi López. Gràcies a ells, la reivindicació de consultar democràticament la ciutadania sobre el futur que volen per a Catalunya s'ha normalitzat entre àmplies capes de la població catalana.

A més d'aquest contingut, el primer número en paper del directe!cat també inclourà un abstracte de la sèrie d'entrevistes L'endemà de la independència, en què set reconeguts experts reflexionen sobre com serà el primer dia de l'Estat català en cadascun dels seus àmbits. Els entrevistats són: la degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB, Elisenda Paluzie; el professor de Dret Constitucional de la UPF Hèctor López-Bofill; el catedràtic de la Universitat d'Standford, Joan Ramon Resina; el professor d'Economia Política a la London School of Economics Joan Costa i Font; el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Sergi Blázquez; la Professora de la UAB Carme Ferré, i la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata. El contingut íntegre d'aquesta sèrie d'entrevistes es publicarà a partir del dilluns 13 de setembre en l'edició digital del diari.

Tancarà aquesta edició especial un article de felicitació i encoratjament a la nació catalana escrit pel president del partit independentista flamenc Nova Aliança Flamenca (N-VA), Bart de Wever, guanyador de les darreres eleccions federals a Bèlgica.

A més a més, també s'hi podran trobar una selecció dels sis millors Cornuts publicats per Aleix Saló durant el curs 2009/10, així com el capítol inicial de la novel·la de política-ficció El dia que van matar López Tena.

A les portes de les eleccions, directe!cat vol iniciar la nova temporada amb força, consolidant el ritme de creixement registrat durant el curs passat, arribant al rècord de 100.000 usuaris únics al juliol segons l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), a més a més de situar-se com a referent informatiu en l'àmbit del sobiranisme.

On trobar-lo
Els 15.000 exemplars d'aquest primer número en paper de directe!cat, maquetat per dddisseny gràfic, es podran trobar als principals punts neuràlgics de Barcelona durant la Diada: l'homenatge a Rafel Casanova, el passeig de Lluís Companys, el Fossar de les Moreres i a l'entrada de l'acte institucional que se celebrarà al Parc de la Ciutadella.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
10 de setembre de 2010, 21.02 h

És una llàstima que els qui també hem estat voluntaris a les consultes, ens impliquem amb el país d'igual manera i ens manifestarem en les nostres ciutats, però no som de Barcelona, no puguem tenir accés al diari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
10 de setembre de 2010, 20.14 h

És Josep Carreras? Una persona semblant al cantant d'òpera crida "Visca Catalunya Lliure".

Era ell? esports.e-noticies.cat/es-josep-carreras-44400.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18 Consol Rovira Pons
10 de setembre de 2010, 16.05 h

això no és just, i els qui no som de Barcelona.??? en quedem sense diari
de totes maneres felicitats per la feina que feu


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Manel fletxa Barcelona
10 de setembre de 2010, 15.55 h

#16 Encara no ets prou grandet per què no t'hagin de dir el que has de fer? Au, vinga!

Si de veritat fossis laportista, i vulguessis garantir com a mínim entrar al Parlament (cosa gens segura, ara com ara), aniries a buscar aquells votants que més s'acosten al missatge de SCi, i que no són altres que els independentistes que voten a CiU -en lloc de perdre el temps atacant ERC.

Fins ara aquests votants eren LA MAJORIA del seu electorat, així que si el Laporta vol ser efectiu, ja sap on ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
10 de setembre de 2010, 15.29 h

Home si vols ataco a CiU també però es de suposar que aquells ja estàn més que desqualificats com a independentistes, mentre's que Esquerra encara intenta seguir venen-te la moto


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Manel fletxa Barcelona
10 de setembre de 2010, 14.56 h

#14 Nooooooo, què vaaaaaaaa! :-DDDD. Em recordes el fals exvotant de la primera època, quan s'entestava en dir que sempre havia votat ERC, mentre TOTS els seus comentaris seguien fil per randa l'argumentari i el guió convergent. Ostres, com els teus, veus?

I ja que hi som: no es tracta que hi sigui RCat o SCI (ERC ja hi serà segur). Es tracta que CiU i PP NO tornin a sumar, perquè aleshores ja tenim Majestic 2 segur, i la independència ajornada per anys.

Això és el que han de fer RCa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
10 de setembre de 2010, 14.33 h

Doncs jo no soc convergent i Esquerra em fa el mateix fàstig que CiU en aquests moments, molt blabla i després fan Tripartit español. Al Parlament espero que hi trobem Solidaritat Catalana i Reagrupament, perquè si no 4 anys més de peix al cove


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
10 de setembre de 2010, 12.57 h

#1 vot independentista. vot util es el vot a ERC. al parlament hens trobarem. respecte. a no ser que sigui un TROLL unionista convergent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Mireia fletxa Barcelona
10 de setembre de 2010, 12.22 h

Felicitats per la feina i espero recollir un diari en paper.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Manel fletxa Barcelona
10 de setembre de 2010, 09.57 h

#9 Quim, tens moltíssima raó amb això de La Vanguardia: els convergents unionistes van pagar 19.000 subscripcions d'aquest diari tan espanyolista amb diners de la Generalitat, i per això el Godó es va enfurismar com una mona amb ERC quan els republicans van entrar a Comunicació i van tallar totes les subscripcions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.