directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau i Domènech defensen que l'1-O "no és el referèndum que Catalunya necessita"

Ho vam avançar, de moment les clavegueres de l’Estat Espanyol han guanyat la partida, els comuns no es mullen pel referèndum i carreguen contra el govern català

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- La coordinadora nacional de Catalunya en Comú (CatComú) es reunirà dissabte a Terrassa per fixar el posicionament dels comuns de cara l'1-O. Un dels documents que s'hi debatran és a proposta de l'executiva. Segons ha avançat TV3 i han confirmat els comuns, la direcció avisa que el procés és una "fugida cap endavant del Govern" des del 27-S, que "en reduir els espais de pluralisme" no convida "una part significativa" de la societat a l'1-O. Per això, amb la informació que tenen els comuns des de les presentacions de la llei del referèndum, l'equip de Xavi Domènech avisa que el referèndum que ha anunciat el Govern per la tardor no és el que Catalunya "mereix i necessita a fi de solucionar de forma definitiva el seu futur polític". Així, i en línia amb les declaracions dels darrers dies, la direcció dels comuns proposa al seu esborrany donar suport a "aquelles mobilitzacions que facin avançar el dret a decidir". "És evident que s'està parlant de l'1-O i de totes les convocatòries lligades al context polític", ha apuntat els comuns en un comunicat.
ada colau
Comparteix
   


Etiquetes
El trist paper d’una revolucionaria que ha traït un projecte suposadament assembleària  

Després de setmanes de debat al territori, el comunicat insisteix que el document no reflecteix el posicionament definitiu de Catalunya en Comú ja que aquest document, que ha elaborat l'executiva, pot rebre canvis durant la jornada de dissabte a Terrassa en una reunió de la coordinadora nacional, on s'han presentat "diversos documents" fruit de les discussions a les vegueries.

Les clavegueres de l’Estat Espanyol contentes amb la decisió

En qualsevol cas, però, el text de l'executiva per ara va en línia amb les declaracions dels darrers dies i avisa que entenen el procés com una "fugida endavant" del Govern perquè van interpretar "erròniament" els resultats del 27-S, cosa que "han anat deixat cada vegada més gent enrere i ha anat reduït els espais de debat i de pluralisme". "Aquest fet ha comportat que una part significativa de la població catalana no se senti convidada a participar a l'1-O", afirma el text.

La revolució del partit de Colau fa aigües a marxes forçades

Per això i després de reunions amb el Govern i de la informació del 4 de juliol, la direcció dels comuns constata: "Aquest no és el referèndum que Catalunya mereix i necessita, a fi de solucionar de forma definitiva el seu futur polític". Ara bé, entenen "lògic" que sectors de la població vulguin participar a l’1 d’Octubre "enfront l’immobilisme" del Partit Popular. Per això insisteixen que donaran suport a les mobilitzacions que facin avançar el dret a decidir. El comunicat dels comuns d'aquest dijous considera que "és evident que s'està parlant de l'1-O i de totes les convocatòries lligades al context polític".
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
EL CATALÀ EMPRENYAT fletxa VOTAR NO GRACIAS ..VISCA LA ABSTENCIÓ EN LES ELECCIONS TAMBE EN EL REFERÈNDUM SI EL POGUESIN FER JA JA JA ..DONAR SANG NO GRACIAS .. ES DE TONTOS DONAR SANG CUAN A TU ,TU . TREUEN TOT .
8 de juliol de 2017, 10.03 h

AIXIS Tambe podrien DIR Sense Equivocarnos QUE ADA COLAU Tampoc es ...

LA ALCALDESSA QUE NECESSITA BARCELONA BARCELONA EN COMÚ ..

EL PARTIT POLITIC Que no fa res bo per BARCELONA NI PER ELS BARCELONINS FORA JA ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Synera fletxa Barcelona
8 de juliol de 2017, 09.44 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL. PROU MENTIDES!

ARA, PERÒ, HI HA UNA LLEI "AD HOC". L'ESTAT ESPANYOL NO POT INCOMPLIR LA LLEI D'AVANS I D'ARA.

El dret a la lliure determinació, és de ius cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del Pacte Inte... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
anònim fletxa Vilassar
8 de juliol de 2017, 08.53 h

Està a bastament demostrat que el que el què els Comuns necessiten, PER MÉS QUE CATALUNYA NO, és la PPasta que esperen cobrar del govern casPPaÑol.

MARXEM BEN RÀPID !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
joddi fletxa Barcelona
7 de juliol de 2017, 20.08 h

#4 #8 #9 #14

Aquesta gent el únic que fan es marejar la perdiu perjudicant els interessos de tots els catalans que diuen defensar. Sense voler malpensar de que estiguin actuant sota uns interessos propis o ocults, demostren que son molt curts de mires tot sent professor d'universitat.

Si fossin intel·ligents, haurien de pensar reflexionant a qui afavoreixen amb la seva postura. Ara es la ocasió i la oportunitat de aconseguir el èxit que desitgem la majoria de catalans sempre i quan e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Pepitu fletxa El Vendrellot
7 de juliol de 2017, 16.29 h

Lo pude comprobar en la puta mili los más HIJOS DE PUTA son los catalanes renegados un mierda de teniente me obligó ha hablar con mi novia por telefono en castellano y era catalán, pues a estos les pasa lo mismo no lo pueden evitar son unos HIJOS ......................VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
7 de juliol de 2017, 15.41 h


#22 Si me permites el consejo, CASTA (a la fuerza, por lo fea) Marcela, A TI LO QUE TE CONVIENE ES O BIEN UN BUEN CIPOTE DE 22 CM (EN ESTADO DE ERECCIÓN, OJO!!) O UN CONSOLADOR-VIBRADOR TALLA XXXXL.

si te aplicas ese remedio que te aconsejo,, veràs el mundo de otra manera, hija !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Marcela fletxa Monzon
7 de juliol de 2017, 15.21 h

"No os hagáis ilusiones. Ni los fornicarios, ni los idólatras, ni los adúlteros, NI LOS AFEMINADOS, NI LOS SODOMITAS, ni los ladrones, ni los avaros, ni los borrachos, ni los maldicientes, ni los que viven de rapiña, heredarán el reino de Dios” (1 Corintios 6,9)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Baldufa fletxa La Garriga
7 de juliol de 2017, 14.01 h

Aquests son dels de: Pobrets, Pobrets.
Pobrets grecs, Visca Grècia.
Pobrets els de Chiapas: Visca Chiapas.
Pobrets els del Tibet: Visca el Tibet.
Pobrets treballadors explotats: Visca els treballadors.
I com més distància més visca i millor.
Un altra cosa és quan ho tenen a la porta. Els treballadors de TMB, ja no son tant pobrets, ja no son tant Visca.
El referèndum, ah no, no és el referèndum que els catalans necessiten, perquè ells saben més bé que els propis catalans quin refer... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
pere fletxa Barcelona
7 de juliol de 2017, 13.34 h

En Domenech fa temps que va dir que fotaria NO en un referèndum sobre la independència. Aquest és el fet. El que s'hit troba bé a Madrid al costat del Iglesias, el cogovern amb el del PSC, i la Colau entre el populisme i els seus interesos personals, donen el resultat i la vergonya del que fan a la capital de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
7 de juliol de 2017, 12.02 h

EL REFERÈNDUM QUE CATALUNYA NECESSITA, ÉS EL D'ADA COLAU, DOMÈNECH, PISARELLO...., PORTEN LA FANFARRONERIA AL EXTREM,. SENDEMÀ DIUEN EL 2 D'OCTUBRE, FAREM EL QUE CAL A CATALUNYA. LA METONÍMIA, L'AGNOTOGOLOGIA ELS TÉ ADDUÏTS AL CA CRIM,INALITAT FUNDACIONAL DEL REINO. PREFEREIXEN ROMANDRE DINS "LOS SOMETEREMOS A LAS LEYES DE CASTILLA", ENFRONT DEL POBLE CATALÀ QUE ESTAVA EN PARITAT, AMB EL REI, QUE HAVI DE CONSULTAR-LOS ALS TRES BRAÇOS, EREN ELS DRETS I CONSTITUCIONS CATALANES DEVASTADE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.