directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Els anticapitalistes de Podemos a punt de fer saltar la direcció pel discurs antireferèndum

Argumenten que s'estan vulnerant els pactes de Vistalegre II

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Quan Pablo Iglesias va ser reescollit de nou com a secretari d'Organització de Podemos en l'assemblea de Vistalegre II ho va fer contraposant la postura més conservadora de la candidatura opositora, la d'Iñigo Errejón, amb la seva que apostava per un discurs més radical i bel·ligerant.
podemos, teresa rodriguez, pablo iglesias
Comparteix
   


Etiquetes
Després de la purga contra Errejón i el fracàs de la moció de censura, Podemos ha anat a remolc del PSOE de Pedro Sánchez, que després de recuperar la secretaria general ha anat guanyant espai electoral en detriment d'Iglesias.
 
L'anunci del referèndum i el marcat to centrista de la direcció de la força lila, que fins i tot ha tancat un acord amb els socialistes a la Junta de Castilla-La Mancha d'Emiliano García-Page, qui li ha ofert a Podemos entrar en l'executiu per ocupar el càrrec de vicepresident i la coordinació del Pla de Garanties Ciutadanes. Aquest acord, juntament amb el discurs contrari al referèndum ha provocat que el corrent anticapitalista del partit, aliat del sector d'Iglesias, hagi trencat relacions amb la direcció. L'eurodiputat Miguel Urbán i la coordinadora a Andalusia, Teresa Rodríguez, denuncien que en l'acord de Vistalegre II constava més rupturisme i transversalitat, característiques que ara mateix no es donen amb el pacte a Castella i amb la direcció posicionant-se en contra de l'1 d'octubre.
 
En aquest sentit, denuncien que hi ha una falta de coherència a l'hora de defensar el dret a decidir i el reconeixement de les diferents nacions de l'Estat. És per això que es mostren molestos en la insistència d'un referèndum pactat, ja que és prou sabut que amb el govern del Partit Popular és "impossible".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
24 de juliol de 2017, 17.22 h

BÉ PELS PODEMOS ESPANYOLS, QUE SABEN PARLAR DE DEMOCRÀCIA AMB TOTS ELS VALORS ETIMOLÒGICS Q2UE TÉ LA PARAULA, DEUEN HAVER LLEGIT A FCO. ELIAS DE TEJADA, 1917-1978, CATEDRÀTIC A MADRID, SEVILLA, MÚRCIA, SALAMANCA...., AMB VINT LLIBRES I CENTENARS DE CONFERÈNCIES DEIA LA BÀRBARA ESPANYA CASTELLANA, FORMANT EL REINO AMB UNA SANGUINÀRIA ESPASA, DAVANT LA CIVILITZACIÓ CATALANA, DELS XII AL XVIII, AMB LLEIS MOLT AVANÇADES FINS I TOT PER EL XXI, SEGLES ON EL PODER DEL POBLE LEGALITZAT AMB ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa Barna
24 de juliol de 2017, 09.41 h

Bé, aquests a tot arreu amb les sigles que siguin demostren que l'esquerra s'està convertint en dreta a marxes forçades. España ho té malament, CAT encara pot fer alguna cosa positiva i treura se'ls de sobre. Tenim bones esquerres per respondre a les nostres necessitats.

EI! REPÚBLICA NOSTRA ! TENIM TOTS LA PAPERETA I LA PINSA?EN EN EL PENSAMENT?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
24 de juliol de 2017, 07.36 h




Ha parlart el "saBi" #5 #6 .





Josep Pagès Canaleta de Cardedeu, el RUC que dient-se catalanista, FA PROPAGANDA DE NO VOTAR, IGUAL QUE PROPOSEN TOTS ELS ENEMICS DE CATALUNYA, PP , C's, PSC . . .




Quin CRETÍ oi?



A mi, que sigui deficient mental, se me'n fot, però que es cregui savi i capaç d'aconsellar res a ningú, ho trobo RIDÍCULAMENT GROTESC.



Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINAS I MOLT BRUTA NINGU LA NETEJA FA ANYS fletxa ABSTENCIÓ EL 1 DE OCTUBRE VOTAR NO GRACIAS ,,.NO SERVIRA DE RES VOTAR NO DONAR SANG GRACIAS ..A NOSALTRES NO HENS DONEN RES ENS U TREUEN
24 de juliol de 2017, 05.43 h

SI Es mires de qui SON FILLS ELS DE PODEMOS Es comprobaria molts de els SON FILLS DE CAPITALISTAS Gent molt rica i poderosa SON FILLS DE LA CASTA


DE ANTI-CAPITALISTAS Tenen que son FILLS DEL CAPITALISME DE LA CASTA

PODEMOS I LA CUP La MAJORIA HA ESTUDIADO EN UNIVERSITATS QUE SON CARES


Aixo vol dir son de FAMILIAS RICAS A LA UNIVERSITAT CATALANA A CATALUNYA Nomes ban alummnes de familias ricas ES MOLT CARA La Fan CARA Per que fills dels treballador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
APAÑAMELAPELA fletxa II*II Republica Catalana II*II
23 de juliol de 2017, 21.58 h





PODEMOS = LERROUX



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
23 de juliol de 2017, 21.57 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL. PROU MENTIDES!

ARA, A MÉS, HI REGIRÀ UNA LLEI "AD HOC". L'ESTAT ESPANYOL NO POT INCOMPLIR LA LLEI D'AVANS I LA D'ARA.

El dret a la lliure determinació, és de ius cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.