directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Una setantena de taxistes envaeixen el Departament de Territori

La protesta s'ha fet coincidint amb una reunió amb Padrosa, el dia abans d'una nova vaga de 24 hores

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Una setantena de taxistes han entrat per la força i han ocupat el vestíbul del Departament de Territori i Sostenibilitat durant més de tres hores. El conseller de Territori, Josep Rull, s'han mostrat "indignats" per aquesta protesta, ja que els taxistes han ocupat les dependències del Govern.
Imatge de l'accés principal a l'Estació de França amb una concentració de taxistes de la organització 'Elite' protestant per la política de llicències VTC
Imatge de l'accés principal a l'Estació de França amb una concentració de taxistes de la organització 'Elite' protestant per la política de llicències VTC
© Josep Molina

Comparteix
   


Etiquetes
Una setantena de taxistes han entrat per la força i han ocupat el vestíbul del Departament de Territori i Sostenibilitat durant més de tres hores, des de les 12:15h fins a les 15:30h d'aquest dimecres. A més, han trencat una porta. Els taxistes, del sindicat Elite, han fet aquesta acció de protesta coincidint amb una reunió que un petit grup de col·legues seus estava mantenint amb el director general de Transports, Pere Padrosa.
 
La trobada ja estava prevista i s'havia convocat per preparar la reunió de la taula sectorial del taxi que s'ha programat per dilluns vinent. La protesta ha tingut lloc poc abans que comenci una nova vaga del sector del taxi de 24 hores: de 6 del matí del dijous a 6 del matí del divendres.
 
Indignació per la protesta
 
Padrosa ha interromput momentàniament la reunió per baixar al vestíbul. "Ells no han volgut atendre a raons" i no han volgut marxar, ha relatat el mateix director general, així que ha tornat a pujar per acabar la reunió. Tant Padrosa com el conseller de Territori, Josep Rull, s'han mostrat "indignats" per aquesta protesta, ja que els taxistes han ocupat les dependències del Govern just en el moment en què estaven amb altres taxistes intentant solucionar la problemàtica del sector.
 
En una reunió que va tenir lloc el 29 de juny coincidint amb una vaga del sector, la Generalitat i les associacions el taxi ja van acordar mesures per evitar l'intrusisme. La principal reclamació dels taxistes és demanar que es compleixi la normativa de donar una llicència de vehicle de transport amb conductor (VTC) per cada 30 de taxi. El ministeri de Foment es va comprometre a cenyir-se a aquesta ràtio però els taxistes denuncien que no s'està complint.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
joddi fletxa Barcelona
27 de juliol de 2017, 21.48 h

#2 Es ben cert que al darrere d'aquesta actuació indigna hi ha la ma negre de les clavegueres del estat. Si no perquè fer-ho amb la Generalitat que no te cap culpa i no fer-ho amb sedes espanyoles que son els que ho tenen que regular?. La intencionalitat és enmerdar-ho tot.

A més el taxistes penso que no tenen tota la raó en les peticions. És molt maco exigir eliminar la competència. Si un te un bar o un altre comerç i se li posa un altre al costat, és natural que li prendran cli... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
independencia JA!! fletxa Catalunya lliure
27 de juliol de 2017, 06.38 h

Identificats tots i factureta dels costos repartits entre tots mes la multa corresponent, a fer el gamberro asocial cap a madrizzz! Mala gent aquests elements.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Isabel C. fletxa Barcelona
26 de juliol de 2017, 23.25 h

I com que el Ministerio de Fomento espanyol incompleix els seus compromisos amb els taxistes, els taxistes aquests han decidit anar a ocupar ni més ni menys que... la seu del Ministerio de Fomento? la Delegació del Gobierno español a Barcelona? Nooooooooo, ni pensar-ho. No tenen ous ni ovaris per fer això. Han anat ocupar de males maneres una institució catalana, la única que està intentant trobar una solució pels taxistes. Contra Catalunya tot s'hi val, oi?

Ho sento molt, però jo la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 33   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Sanse fletxa Barcelona
26 de juliol de 2017, 22.20 h

Uff. Taxistes de "Elite". Una colla de espanyolistes amb poc respecte pels altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.