directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Arran assegura que "no estan en contra dels turistes"

"Nosaltres també som turistes i sabem que és una activitat humana que pot ser molt enriquidora"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Arran constata que les seves accions --que inclouen pintades, punxar rodes de mitjans de transport per a turistes i manifestacions-- són "necessàries" per donar visibilitat a les seves exigències i posar a debat el model turístic però expliquen que "no estan en contra dels turistes".
Imatge d'arxiu d'Arran
Imatge d'arxiu d'Arran
© Twiter @Arran_jovent

Comparteix
   


Etiquetes
El col·lectiu Arran ha negat estar en contra del turisme si no del model turístic: "No estem en contra dels turistes ni del turisme, nosaltres també ho som i sabem que és una activitat humana que pot ser molt enriquidora".
 
En un comunicat, han negat que actuïn contra el turisme com a fenomen sinó que el problema és l'actual model turístic "que respon a un model capitalista que està concentrant els beneficis en molt poques mans i està provocant la destrucció del territori".
 
"Està fent augmentar els preus del lloguer fins al punt que ens expulsa dels nostres barris, allunyant a les persones de les seves xarxes familiars i de suport", han assegurat, i al que han afegit el que consideren treballs precaris que genera.

Critiquen l'ús de la paraula "turismofòbia"
 
El col·lectiu independentista ha criticat l'ús del terme "turismofobia" per referir-se a les seves accions ratllant-ho de "concepte inventat que intenta desvirtuar una lluita completament legítima i acusa qualsevol persona que es pronuncia contra la massificació turística d'estar en contra dels turistes".
 
Segons Arran, les seves accions --que inclouen pintades, punxar rodes de mitjans de transport per a turistes i manifestacions-- són "necessàries" per donar visibilitat a les seves exigències i posar a debat el model turístic.

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
joddi fletxa Barcelona
8 d'agost de 2017, 13.05 h

Un dels principis de la democràcia és que voler imposar una voluntat pròpia o de un grup en minoria (més quan es fa amb violència) en contra del que pensa i vol la gran majoria, son actes fatxes i autoritaris, actes contraris del que prediquen aquests grups quan acusen de la dreta dels mateixos fets. Que siguin produïts per activistes de extrema esquerra no canvia la consideració de ser actes propis del feixisme.

A més del gran mal que fan als treballadors parats que aconsegueixen una ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACIÓ DE TREN SENSE MERQUESINES Y MUCHAS MALAS HIERBAS fletxa EL MALBARATAMENT DE DINER PUBLIC EN VIATGES TAMBE U A FET I FA EL GOVERN CATALÀ JUNTS PEL SI I COBRAR DIETAS SENSE TENIR DRET A COBRAR-LES
7 d'agost de 2017, 20.25 h

ARRAN = LA CUP ,, Mireu AQUI ELS FETS I NO LAS PARAULES Demostren SI ESTEU CONTRA ELS TURISTES demostreu el VOSTRE ODI I VIOLENCIA CONTRA ELS .. Aixo podria fer mal a CATALUNYA ..

Amb el TEMPS SI NO PARAN A ARRAN ARA Perjudica molt la bona HIMAGEN DE BARCELONA I DE CATALUNYA TE EL TURISTA DE CATALUNYA ..

PUIGDEMONT ¿ A QUE ESPERES FER ALGU CONTRA ELS DELINCUENTES DE ARRAN ?..

Cal recordi que ARRAN Y LA CUP Pensen igual que NICOLAS MADURO DICTADOR DE VEN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.