directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

C's acusa Forcadell de ''denigrar'' la feina del Parlament

El portaveu Fernando de Páramo critica Puigdemont i Junqueras per jugar ''a fet i amagar'' perquè creu que saben que l'1-O no hi haurà referèndum

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu adjunt del grup parlamentari Cs, Fernando de Páramo, acusa la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, de ''denigrar'' la labor del Parlament i la figura de la presidenta en actuar com a diputada de JxSí.
El portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo
El portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo
© Núria Julià

Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, ha acusat aquest dimecres la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, de ''denigrar'' la labor del Parlament i la figura de la presidenta en actuar com a diputada de Junts pel Sí.
 
Páramo ha fet aquestes declaracions després que la Mesa del Parlament posposés l'admissió a tràmit de la llei del referèndum i per això ha criticat la mateixa Forcadell, Puigdemont i Junqueras de jugar ''a fet i a amagar'' i no atrevir-se a fer ''el que no poden fer'', mentre saben, ha afegit, que l'1-O no hi haurà referèndum. De Páramo ha recordat que aquest dimecres havia de ser un ''dia històric'' però ha estat ''un dia més d'agost''.
 
Contra Forcadell
 
Per Fernando de Páramo, ''el pitjor'' de la situació que s'ha viscut aquest dimecres, en posposar l'admissió a tràmit de la llei del referèndum, és que s'ha posat de manifest que Carme Forcadell, presidenta del Parlament, continua sent ''la presidenta de l'ANC''. Per això, l'ha acusat d'estar actuant com una diputada de Junts pel Sí, en fer ''valoracions polítiques'', i per això, considera que està ''denigrant'' la labor de la institució.
 
Pel portaveu de Cs, el que havia de ser un altre ''dia històric'' s'ha convertit en ''un dia més d'agost'' i ha criticat la mateixa Forcadell, Puigdemont i Junqueras de jugar a ''fet i amagar''. Ha recalcat que són ''molt valents'' en mítics però que a l'hora de la veritat ''s'amaguen'' i considera que ''no s'atreveixen'' perquè saben que l'1 d'octubre vinent no hi haurà referèndum.
 
"Fer perdre el temps a molts catalans"
 
De Páramo ha lamentat que encara quedi un mes i mig per ''fer perdre el temps a molts catalans'' perquè se segueix parlant del ''monotema'' sense tractar dels temes que ''realment'' importen als catalans, com pot ser, ha dit, l'inici del curs escolar.
 
Per aquest motiu, de Páramo ha reiterat que cal convocar eleccions, ja que Puigdemont i Junqueras tenen un full de ruta que ''no és ni full ni ruta'' i que no saben com superar les ''improvisacions'' del Govern que ha patit ''purgues'' les darreres setmanes amb moltes situacions de ''nerviosisme''.
 
El portaveu de C's vaticina que ''estem davant els últims dies del procés'' i recorda la voluntat del seu partit de ser ''protagonistes'' de la nova etapa que s'obrirà a Catalunya perquè defensa que els qui hauran ''fracassat'' hauran de deixar pas. Així, de Páramo ha tornat a demanar eleccions.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
18 d'agost de 2017, 16.29 h

CREATS CIUDADANOS PER CONSUMAR EL GENOCIDI A LA LLENGUA CATALANA, AL PAÍS VALENCIÀ, ILLES BALEARS, CATALUNYA, LA FRANJA, ELS SUGGEREIXO L'ÚNICA TASCA QUE ELS FARÀ FELIÇOS, CADA 17 D'AGOST CELEBRIN LA INAUGURACIÓ EL 1717, DE LA UNIVERSITAT DE CERVERA EN CASTELLÀ PER FELIPE V, EL VÀNDAL DESPRÉS DE TANCAR-NE SET (7) DE CATALANES EN CATALÀ DEL RECTOR DE CERVERA ÉS LA MÀXIMA MARCA ESPAÑA EN TRES DIMENSIONS "LEJOS DE NOSOTROS LA NEFASTA COSTUMBRE DE PENSART" LA FESTA ELS PRODUIRÀ UN ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pep fletxa en Vendrell
17 d'agost de 2017, 16.39 h

Dejadle que ladre como un perro rabioso lo recuerdo en tertulias de futbol es un asqueroso fanático del Real Madrit que quiere vivir sin trabajar al igual que sus camaradas franquistas VISCA LA TERRA LLIURE DE MALES PERSONES


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 d'agost de 2017, 11.28 h

#4 Sempre és més divertit parar-los un parany, no tenen cervell i amb iaxo que han dit ja ho demostren. Nosaltres som infinitament superiors en intel.ligència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
17 d'agost de 2017, 11.26 h

#4 Si tens raó, però el més divertit és deixar-los en evidència. Perquè ells solets es foten de caps a la merda, es fan dir "democrates" però demostren a la realitat que no ho són i el millor és que davant de tothom deixar-los en evidència demostrar que en realitat són i continuen sent uns opressors que odien la democràcia


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
17 d'agost de 2017, 11.00 h

#1 No cal que ens deixi votar doncs no tenen cap representació a casa nosdtra i es confonen pensant que aqui els hi aguantarem les gracietes i les seves conveniencies de futur... a Es pa ná. Denigrant és tinguer que aguantar-los a ells i als seus protegits el PP. A més de ser una petulancia per party seva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
CATALUNYA NO TE CARÀCTER PER SER VÍCTIMA––––––––ANS EL CONTRARI.........MANIFESTAMENT VICTORIOSA AMB TOT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fletxa Liders amb ESPORTS, CIENCIA, ECONOMÍA I .......................GRAN QUANTITAT DE CIENTÍFICS CATALANS.......ARREU DEL MON.
16 d'agost de 2017, 17.53 h



Es que


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Olotí fletxa Olot
16 d'agost de 2017, 17.44 h

Mas habeis denigrado Caspaña vosotros desde el 36 para acá.
Y siguiendo el comentario anterior, pregunto: Estos de ciutadanus, no cagan? Siempre tienen cara de restreñios.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 d'agost de 2017, 17.20 h

Si tant segur sabés que no n'hi haurà no li caldría fer cap declaració, si la fa és per un motiu, és qüestió de matemàtiques bàsiques.

Sembla ser que per el senyor Paramo alies: "cara de perro rabioso enfurruñado" votar és fer perdre el temps. Li donaré un petit consell: "deixi votar senyor Paramo, si tant clar ho te com els seus socis PP i PSC deixi votar i ja es vuerà, no creu? només els covards no deixen"

Es nota que estàn acolllonits


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.