directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Acció Cultural acusa la Generalitat Valenciana de ser l'únic obstacle per les emissions de TV3

Assegura que el govern del PP 'no té voluntat de trobar una solució al conflicte que ell mateix ha creat'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) considera que l'únic obstacle per tal que TV3 pugui ser vist al territori valencià és la Generalitat Valenciana. L'entitat ha emès una nota de premsa en resposta a les declaracions de divendres de la portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, en les quals anunciava un enduriment de sancions contra de les emissions de TV3 al País Valencià i suggeria que el Govern anul·lés les subvencions a ACPV. L'associació reitera que el govern popular 'no té voluntat de trobar solució a un conflicte que ell mateix ha creat artificialment' i ho exemplifica amb el fet que Catalunya hagi aconseguit la reciprocitat amb Balears, Aragó i Perpinyà i no amb el País Valencià.
acció cultural del país valencià, manifestació, tv3, país valencià
Comparteix
   


Etiquetes
En relació a les subvencions rebudes, ACPV defensa el seu dret a presentar-se a totes les convocatòries d'ajudes públiques 'de totes les institucions autonòmiques, estatals i europees que cregui convenient'. Al respecte, l'entitat es pregunta a la nota de premsa: 'per què som l'única associació valenciana que no rep ni un euro de cap institució valenciana governada pel PP?'. En aquest sentit, l'associació presidida per Eliseu Climent denuncia 'un ús partidista dels diners públics' per part dels govern valencià, que 'aprova importantíssimes subvencions a associacions i entitats caracteritzades per la seva ideologia violenta i extremista', assegura.

A favor de TV3
Tal i com declarava el coordinador d'ACPV, Toni Gisbert, l'entitat manifesta que la majoria de la societat valenciana 'fins i tot sectors del mateix partit que governa la Generalitat Valenciana' s'ha pronunciat a favor de les emissions de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, l'entitat diu que 'l'únic que defensa és que els ciutadans valencians tinguin l'opció de veure TV3, mentre que el govern valencià vol imposar l'obligatorietat de no poder veure aquest canal'.

L'entitat recorda que des de gener de 2007 el govern valencià 'ha intentat tancar' la xarxa de repetidors de TV3 al País Valencià i 'ofegar econòmicament ACPV'. L'associació assegura que aquests intents 'han fracassat fins ara' ja que tots els repetidors, a excepció de la Carrasqueta, Alginet i Llosa de Ranes, 'continuen emetent' i l'entitat 'ha pogut fer front a multes i atacs gràcies a la solidaritat activa de desenes de milers de valencians'. Davant d'aquesta circumstància, el govern valencià 'enforteix la deriva autoritària amb l'anunci d'una reforma legislativa de caràcter repressiu dedicada exclusivament'. En aquest sentit ACPV es demana: 'tan importants ens considera el govern valencià?'





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Quim fletxa PPCC.
15 de setembre de 2010, 01.03 h

El que està vivint el País Valencià és una dictadura encoberta a mans dels mateixos franquistes que ara són al PP i dels seus fills de puta. Això és una gran vergonya que pugui passar a Europa. Quan ens atrevirem a denunciar al PP com a partit d´extrema dreta i per què no se li aplica als feixistes la llei de partits? Ciu podria dir alguna cosa que perquè va votar a favor de la llei de partits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.