directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

(Vídeo) Solidaritat en forma d'art #NoTincPor

Diferents artistes comparteixen el dol a les xarxes

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La petja dels atemptats a Barcelona s'intentarà tancar aquest proper dissabte 26 a les 18h als Jardinets de Gràcia amb una manifestació que continuarà pel centre de la ciutat. Es pretén, amb una trobada multitudinària on els polítics cediran el protagonisme als ciutadans i als cossos d'emergències i de seguertat, començar a tancar el dol per a seguir endavant. Per fer-ho, s'ha escollit el lema 'No tinc por'.

Comparteix
   


Etiquetes
Una frase que s'ha convertit en també en hashtag (#NoTincPor) a les principals xarxes socials com Twitter, Facebook o Instagram i que tothom ha usat per expressar la seva solidaritat i condolences. Així doncs, s'omplien els perfils dels usuaris amb fotografies de Barcelona i missatges d'amor i superació.
 
L'art també ha fet acte de presència com a via per a expressar sentiments i pensaments que, a vegades, costen més de fer entendre amb paraules. En aquest article adjuntem alguns dels dibuixos que més han triomfat.
 
A més, és destacable com la Casa Batlló publicava a Instagram un dibuix tant emotiu com commovedor, o Scott kelly, astronauta de la Nasa, feia una foto de Barcelona des de l'estació espacial per a mostrar la seva solidaritat. L'artista plàstica Helena Basaganas mostrava el que podia dibuixar després de l'atemptat o influencers com Dulceida es fotografiaven amb Barcelona de fons o Bibiana Ballbè feia una foto a una olivera, símbol de pau. 
 
També un conegut del directe!cat, en Gerard Sesé, musicava el poema de l'escriptor Xavi Morató, amb una cançó emotiva i però de missatge positiu que aquí us adjuntem.

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
23 d'agost de 2017, 12.12 h


No puc dir que aquesta frase de "no tinc por" m'agradi gaire. Crec que denota debilitat. La por no s'ha de tenir, és cert, però anar pel món dient que no tens por no ho trobo gens valent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Núria Font fletxa Banyoles
23 d'agost de 2017, 10.12 h

Gràcies, Moltes Gràcies a Sesé , Morató i Ambkor per expressar amb tanta sensibilitata les nostres emocions i sentiments...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa Barna
23 d'agost de 2017, 09.19 h

És impressionant! SEMPRE SEMPRE les manifestacions pintades o escrites han estat sinònim d'unió universal i CAL TENIR-NE CURA i VALORAR AQUEST MÈRIT TAN INDIVIDUAL I AL MATEIX TEMPS TAN PLURAL. Els que no saben expressar el seu DOLOR o el seu DESIG DE COMPRENSIÓ ho poden fer servir i emmirallar-se en les xarxes socials i fer-ne el ressò que es mereixen!

PER LA NOSTRA LLIBERTAT!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
23 d'agost de 2017, 07.57 h



Igual que, estant vestit NO TINC FRED, que després d'esmorzar ja NO TINC GANA, que un cop curades les butlllofes que les noves sabates de muntanya "Salomon" em varen causar fa 15 dies, ara ja NO TINC MAL , igual que tot això, TAMPOC NO TINC POR.


Però, de debò hem de fer-ne un slogan, d'allò que NO TENIM ??



Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.