directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

(Vídeo) El Gobierno i la Casa Real no seran benvinguts a la manifestació #NoTincPor

Les dues institucions espanyoles han dit que hi seran

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ANÀLISI - Del dol a la indignació. Així es podria resumir les sensacions que han hagut de gestionar els catalans dies després dels atemptats a Barcelona i Cambrils. El tractament de la premsa espanyola i la seva intoxicació, la gestió de la informació de la policia espanyola cap a la catalana i les fotos dels Reis amb nens a l'hospital han creat el caldo de cultiu suficient perquè ni el Gobierno ni els Borbons siguin benvinguts. 
mariano rajoy, felipe vi
Mariano Rajoy i el rei Felipe VI

Comparteix
   


Etiquetes
La destralera i matussera petició de la Casa Real que els Reis es fessin fotos amb els infants víctimes de l'atemptat i que la Generalitat els ha demanat que no difonguin i la gestió de la informació per part de la policia espanyola i la negativa del Gobierno a què els Mossos entrin a la Interpol, així com la intoxicació de la caverna mesclant independentisme amb terrorisme islàmic han fet pujar la mosca al nas als catalans.
 
Aquests són els actes que han passat aquests dies i que podrien provocar que la visita del Gobierno i de la Casa Real a la manifestació del pròxim 26 d'agost a les 18h a Barcelona acabi amb escridassades i mala maror. De fet, els polítics catalans han cedit tot el protagonisme a la ciutadania, especialment als cossos de seguretat i emergències, que encapçalaran la manifestació. Ara, la presència espanyola, davant dels últims esdeveniments aquí citats, podria no caure gens bé al gran gruix de manifestants que de ben segur expressaran el seu descontentament.
 
No seria la primera vegada que passa: L’any 2004 els dirigents del PP que participaven a la manifestació de repulsa a l’atemptat de l’11M van ser expulsats per la mentida perpetrada 
 
De fet, no seria la primera vegada que en una manifestació a favor dels valors la pau i solidaritat i per demanar la fi del terrorisme es gira en contra de la casta espanyola. Recordem que el 12 de març del 2004, l'endemà dels atemptats amb bombes a trens de Renfe de Madrid on van morir 191 persones, hi va haver una manifestació a Barcelona i els polítics del PP que hi van assistir van haver de ser evacuats. El president del PP català del moment, Josep Piqué, o el vicepresident del Gobierno, Rodrigo Rato, ara condemnat pel cas del Bankia. També hi era un jove Xavier García-Albiol, amb una cara d'espantat, i Alberto Fernández Díaz, encara avui dia regidor del PP a Barcelona. També hi era Alícia Sánchez Camacho, que va agafar un atac d'ansietat i van haver de ser evacuada per l'escridassada de la multitud per una boca de Metro.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Fd'A. fletxa Calders
24 d'agost de 2017, 20.42 h

Ni el Rey ni els del PP són benvinguts. Els hi hem de fer saber clarament amb paraules i xiulets, però sempre, sempre, sempre, sense violència. Només ells poden desitjar que hi hagi violència per poder anar contra el procés. No tingueu cap dubte que ells ho estan esperant per pñoder-ho utilitzar en contra nostre. No són benvinguts; els hi diem de paraula i xiulant, però que no ens puguin retreure cap violència. Guanyarem amb fermesa i sense cedir ni un pam, però pacíficament. La pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
24 d'agost de 2017, 20.16 h

NO PODEN SER BENVINGUTS, SÓN IL·LEGÍTIMS A CATALUNYA I TOTA LA CONFEDERACIÓ, SÓN CULPABLES EN MOLT I RESPONSABLES EN TOT, EL REI FENT-SE RIC AMB ARMES QUE VAN A PARAR ALS TERRORISTES,, EL GOVERN ACTUAL GOVERNA AMB La TIRANIA PRÒPIA DE ¡L'ABSOLUTISME NATURAL A "LOS CASTELLANOS DEL TERCIO", SÓN UN FRACÀS HUMANITARI UNIVERSAL EL DRET I LA DEMOCRÀCIA, A ESPANYA SÓN OXÍMORON !


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
24 d'agost de 2017, 16.45 h

Veient la foto de l'escòria que encapçala l'article, només se'm ve al cap una frase: VOSOTROS, FASCISTAS, SOIS LOS TERRORISTAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
24 d'agost de 2017, 12.09 h


SUGIERO QUE EL ROMEVA Y EL PUIGTONTON HAGAN UN VIAJECITO A IRAK Y SIRIA A EXPLICARLES, COMO YA HIZO EL CAROD ROVIRA, QUE NO MATEN EN LA REGION CATALANA, QUE SI QUIEREN MATAR LO HAGAN DEL EBRO PARA ABAJO QUE PARA ELLOS YA ESTARIA BIEN.

PORQUE TODO EL MUNDO SABE QUE NO ES LO MISMO VICTIMAS CATALANAS QUE DE NACIONALIDAD ESPAÑOLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Barcelona capital fletxa de la REPÚBLICA de CATALUNYA
24 d'agost de 2017, 11.29 h

Amb la independència guanyem!

També a nivell de seguretat.

No tan sols deixarem de pagar mils de milions d'euros en impostos a Madrid sinó que no tindrem un estat que ens va en contra a tots els nivells.
Amb la independència guanyem en seguretat, benestar social, democràcia i prosperitat econòmica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
24 d'agost de 2017, 11.19 h

LA MEVA OPINIÓ: Són ganes de tocar el que no sona. Ahir vaig suplicar al Govern de la Generalitat, via twitter, que suspenguessin la manifestació amb qualsevol excusa i que la setmana vinent fossin les entitats les que en convoquessin un altre on no es convidés cap representant de l'estat espanyol, per tal d'evitar sentir-nos humiliats i, també, per tal d'evitar conflictes. Després del que hem viscut aquests dies: les mentides i calumnies de la caverna, els reis que no fan cas a la Genera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
caminador fletxa barcelonès
24 d'agost de 2017, 10.19 h

Senzillament recullen els fruits de la llavors plantada des de fa més de 20 anys. I si han plantat menyspreu i intolerància, ara recullen el resultant. Ni més ni menys.
El primer d´octubre, amb llibertat, votarem independència. I ells castellans ens ho volen impedir ? No foteu ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
QUERIDU NAZI aragoneses,–-QUERIDU NAZI spain-ratas–––– CATALANOPITECUS...............zapustarrastrosos––––––––––– fletxa TALIBANS ESPAÑOLISTAS ........ España, els ultims tres mesos, s'ha emprobit 20.000 milios de E mes–––––––-ANEU CAP EL DESASTRE........,
24 d'agost de 2017, 10.09 h



Aragoneses, QUERIDU NAZI....... talibàn español.

!! ESTO SE OS HUNDE...!! Em tres mesos, españa s'ha endeutat amb 22.000 milions mes .....


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Enric fletxa Barcelona
24 d'agost de 2017, 09.52 h

Lo del "nous catalans"es cración de la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Catalana fletxa Barcelona
24 d'agost de 2017, 09.34 h

Aniré a la manifestació, per les víctimes, per nosaltres, contra el terror i sense por.

Ara bé... em veureu CAMINANT D'ESQUENA a la capçalera de la manifestació, perquè hi serè amb les persones, amb Barcelona, amb Cambrils, amb Vilafranca, PERÒ CONTRA UN borbó I UN gobierno FETS DE MENTIDES I REPRESSIÓ.
D'ESQUENA CAMINARÉ A FAVOR D'UN POBLE I CONTRA LA CORRUPCIÓ I LA CORRUPTELA.

Per cert... ha dit alguna cosa en felipito referent a l'indult del rei del Marroc a 13 terroristes sa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.