directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Turull: "No ho espatllarem a quatre dies d'una data tan important com l'1-O"

El portaveu del Govern retreu a l'Estat que "té un problema de percepció de la realitat" si creu que la manifestació no serà "cívica, pacífica, alegre i amb il·lusió"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Govern i conseller de Presidència, Jordi Turull, ha cridat aquest dilluns a viure la Diada "amb alegria, civisme i respecte".
El portaveu del Govern i conseller de Presidència, Jordi Turull
El portaveu del Govern i conseller de Presidència, Jordi Turull
© 324

Comparteix
   


Etiquetes
Després de l'ofrena del Consell Executiu al monument de Rafael Casanova, Turull s'ha mostrat segur que ni els actes de l'Onze de Setembre ni la manifestació de l'ANC i Òmnium canviaran el to dels darrers anys.
 
"Estic segur que tornarà a ser una manifestació massiva, però l'actitud de la gent ja es veu, va amb alegria, amb il·lusió, i conscients que ara no ho espatllarem, a quatre dies d'una data tan important com l'1-O", ha dit. De la mateixa manera, ha considerat que el govern espanyol "té un problema de percepció de la realitat" quan vaticina crispació i possible conflicte social.

Les provocacions del Gobierno
 
"Si alguna cosa ha caracteritzat les manifestacions, és que s'han fet en quantitat i en qualitat, ni un sol vidre trencat i ni un paper a terra. I aquest any la gent és conscient que algú tindria interès que això no fos així, perquè se'ls giraria en contra, i per això, aquest any estic segur que tot anirà amb més civisme i més alegria", ha sentenciat.

I és que per a Turull, les "provocacions" del govern espanyol i dels contraris a l'1-O i el procés independentista no faran que "la gent exhibeixi ni menys alegria ni menys civisme". "El que farem és que se'ns vegi l'alegria, l'emoció, que sigui una manifestació pacífica, il·lusionada, amb càntics, amb clavells, com a Valls", ha dit.

La mobilització de la tarda
 
Segons Turull, de la mobilització de la tarda se'n desprendrà que "el món tornarà a visualitzar que hi ha una majoria, molta gent, determinada, que vol poder exercir el dret a l'autodeterminació i podrem demostrar que després de tants anys ens ho hem guanyat".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jo ho veig així! fletxa Visca Catalunya independent
13 de setembre de 2017, 00.56 h

No sé si estem vivint al mateix món? L'estat espanyol prohibint qualsevol forma de manifestació democràtica del vot, portant davant de la justícia més injusta i prevaricadora d'Europa als representants polítics de milions de Catalanës fills de puta de merda", així és com es defineixen carinyosament, quan estan de bon humor, si estan cabrejats, no hi ha prou renecs per descriure'ns, tal és l'odi que senten per nosaltres, sobretot quant volem deixar de pagar el dret de pernada, que ens... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.