directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

ERC organitza 500 actes per a la campanya pel 'sí'

Els republicans preveuen poder "adaptar" els missatges i els actes si l'Estat provoca "circumstàncies sobrevingudes" en contra del referèndum

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Esquerra Republicana ha presentat aquest dimarts la campanya que posarà en marxa el dijous vinent a les 00.00 de la nit. Sota el lema 'Construir una nova república', els republicans celebraran poc més de 500 actes arreu de Catalunya, amb actes en format míting per a cada dia que comptaran amb la participació de les cares més conegudes del partit, començant pel vicepresident del Govern i líder d'ERC, Oriol Junqueras.
Els responsables d'ERC, a la presentació de la campanya del partit pel 'sí' al referèndum
Els responsables d'ERC, a la presentació de la campanya del partit pel 'sí' al referèndum
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu de la formació, Sergi Sabrià, ha explicat aquest dimarts que la campanya prestarà especial atenció i reforçarà els actes als territoris amb "més indecisos, on hi ha més gent que no sap si votar o allà on més gent dubta entre votar 'sí' o votar 'no'", centrant-se així sobretot en espais metropolitans.
 
Amb tot, Sabrià ha reconegut que per precaució i davant la possibilitat que l'Estat provoca "circumstàncies sobrevingudes" en contra del referèndum, el partit preveu poder "adaptar" els missatges i "mobilitzar" els ciutadans.
 
Inici de la campanya pel referèndum
 
ERC va iniciar fa mesos una campanya per la república a mode de precampanya del referèndum. Evolució d'aquesta, ara posarà en marxa la campanya pel 'sí' amb una estètica molt semblant i amb la mateixa filosofia.
 
Es tracta de cartells i anuncis que "omplin de contingut el 'sí' a la república", en paraules de Sabrià, i on es pot veure ciutadans que expliquen "els beneficis i oportunitats" que asseguren que pot oferir que Catalunya sigui un estat independent. Segons ERC, entre les dues fases de la campanya, els republicans hauran invertit més d'un milió d'euros per finançar-la.
 
Entre els més de 600 actes que han estat fent fins ara i el mig miler que ara celebraran durant la campanya del referèndum de l'1-O, els republicans calculen que hauran organitzat més de 1.100 esdeveniments en favor del 'sí' a la independència.
 
Actes setorials
 
A més dels seus propis mítings cada dia –la majoria repartits pel territori i que començaran a les 19.00 hores-, ERC té previst fer actes sectorials al matí. Tant en un com en altre format, es podrà veure a alcaldes, diputats, consellers del Govern, diputat del Congrés i senadors, i dirigents de tots els nivells de la formació republicana.
Per completar la campanya, ERC participarà en l'acte d'inici (el dia 15 de setembre a la nit, a Tarragona), el central (el divendres 22 a un espai per determinar de l'àrea metropolitana de Barcelona), i l'acte final (la nit del 29 de setembre a Barcelona), conjuntament amb el PDeCAT, la CUP, Demòcrates de Catalunya i les entitats ANC i Òmnium.
 
Un paper especial per les dones
 
Des d'ERC, han volgut que les dones tinguin un paper especial en la campanya per "visualitzar que Esquerra creu en un projecte d'un país igual, que vol que les dones participin i que vegin que és positiu votar 'sí'".
 
En aquest sentit, el dissabte dia 16 de setembre, el partit dedicarà tots els actes la jornada a les dones i les polítiques feministes, amb un gran míting a Vic amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira, capitanejant el missatge.
 
Conscients de les repressions de l'Estat
 
Conscients, però de la possibilitat que l'Estat actuï contra l'1-O, contra la campanya, contra el Govern o contra el Parlament, Sabrià assegura que els republicans ja tenen previstes eventuals modificacions de l'agenda marcada. "Es poden produir circumstàncies diferents i estarem preparats per a qualsevol tipus de reacció.
 
També hem dit que necessitarem el suport de la gent, disposada a mobilitzar-se en cas que faci falta, per arribar en condicions a l'1-O. I si ho hem d'adaptar o moure per una circumstància sobrevinguda, òbviament ho farem", ha dit el portaveu d'ERC.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Hèctor fletxa Troia
13 de setembre de 2017, 13.01 h

#1 Ejspañol de les cavernes, se´t veu el llautó groc i guarro. Pel que dius, si ets tant català com ejspañol, com és que tant et fa que se´t emportin 16.000 milions i que no tornin més? Ets un masoca, curt, o les dues coses ?.
Cap català i tampoc cap ejspañol, permetria eternament que ell i la família visquessin tant per sota dels demés "germans ejspañols".
Amb aquesta reflexió se t´ha obert una mica el coneixement, o ets un incapaç total ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rock fletxa GRN
13 de setembre de 2017, 00.31 h

#1
Has començat be el teu discurs però quan has arribat a l'odi que sentim pels espamyols, aquí ja se t'ha vist el llautor (la lata en tu idioma, creo). Si fossis català com dius ser ja hauries de saber que l'odi nostre cap a ells no arriba ni a la centèssima part del que senten cap a nosaltres. Jo no tinc cap problema amb ells, de fet és el segon pais que més m'aprecio. La seva gent vull dir perque el que es Espanya, com deia un savi, me suda los huevos... Sempre parleu d'odi, del tren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
12 de setembre de 2017, 23.26 h



#1


Com vols ser CATALÀ tu, animal? Tu mateix dius que ets un MICO, i en això et dono la raó, però ets un mico esPPanyolu, i la prova és LA LLENGUA QUE USES.


Ets un HISPANOPITHECUS PPALURDENSIS.


No ho veus, desgraciat, que no pots enganyar NINGÚ? Tu què ets ? guàrdia civil? fill de guàrdia civil que estàs a l'atur? Si de cas, aquí et considerem un INDESITJABLE, un porc INVASOR que, IGUAL QUE FRANCO, pretens CASTELLANITZAAR CATALUNYA.l


I no ho aconseguiràs, PPobre cretí, n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de setembre de 2017, 23.15 h

Somos los otros catalanes: los que cuando vamos a manifestaciones nos comportamos como personas civilizadas, los que nunca colocaremos ninguna bandera en el balcón; somos tranquilos, tolerantes, trabajadores, pacíficos, discretos y amigos de nuestros amigos; queremos tener salud, amor y trabajo, como todo el mundo; creemos en la familia y en el esfuerzo personal y no en la donación y subvención para conseguir las cosas; amamos la paz y la libertad.
Aborrecemos la corrupción, la violencia, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.