directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

L'emissora Som Ràdio, amb un expedient de tancament obert, es defensa: 'Emetem en les mateixes condicions que iCat fm'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Secretaria de Mitjans de Comunicació ha obert un expedient de tancament a Som Ràdio, l'emissora independentista promoguda pel Cercle Català de Negocis (CCN) que va començar a emetre el 9 de setembre al 94.2 de la FM per a l'àrea metropolitana de Barcelona. Avui, els responsables de l'emissora han negat que interferissin les emissions de cap altra cadena i, reconeixent que no disposen d'un permís específic per a emetre, han indicat que aquesta és una situació habitual, ja que aproximadament el 50% de les emissores del Principat emeten en aquestes condicions 'tal com va reconèixer en aquesta mateixa taula el conseller Tresserras', explica Racó Català. De fet, han apuntat que fins i tot l'emissora iCat fm, que és propietat de la Generalitat, emet en aquestes condicions d'alegalitat, i també han dit que ells no han rebut cap comunicació oficial de l'obertura de l'expedient.
Som Ràdio, CCN
Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta CCN
Segons Comunicació21, el motiu de l'expedient ha estat una denúncia presentada per Ràdio Ciutat de Badalona, les emissions de la qual interferiria l'emissora promoguda pel CCN. D’aquesta manera, la Secretaria ja ha iniciat els tràmits habituals per clausurar Som Ràdio.

Els responsables de l'emissora també han apuntat avui que l'assignació de dials en la radiodifusió és de titularitat estatal, i que només es convoquen nous concursos cada 15 anys, de manera que si hom vol encetar un projecte enmig d'aquest període, el que s'acostuma a fer és el que ha fet Som Ràdio: dur a terme un estudi de l'espectre per trobar buits al dial on no s'interfereixi amb cap altra emissora, fer les proves corresponents que ho corroborin, i posteriorment emetre, mentre s'espera el concurs.

Els impulsors de Som Ràdio han negat diverses vegades estar interferint les emissions de cap altra cadena: 'Els tècnics ens han indicat que això és fals', però s'han mostrat totalment disposats a canviar la seva freqüència d'emissió (94.2 de la FM a l'àrea de Barcelona) si s'arriba a demostrar que interfereixen amb altres emissions.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
j fletxa tocamelsnasos de dalt
16 de setembre de 2010, 20.44 h

Ja ho diu en Montilla, la independència és decadència, i com ens estima tant ell i els seus del PSC, s'han afanyat a cercar una excusa per a desactivar una veu que no els agradava, al més pur estil PP amb TV3 al País Valencià. En un país normal i democràtic això faria caure un govern, aquí com som mesells i amb ànima d'esclau, ens ho empassarem amb patates. Ja és ben trist el país de merda en que vivim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.