directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 09:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU creu que l’auditoria sobre la tramitació de l’hotel del Palau confirma que hi ha hagut 'engany'

Portabella recorda que ERC va ser l'únic partit que va oposar-se al projecte

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de fer-se públic l'auditoria externa sobre la tramitació de l'Hotel del Palau de la Música que nega cap tipus d'interès públic en el projecte, el grup municipal de CiU veu confirmat que hi ha hagut 'engany' per l'ocultació de la propietat de l'immoble que ara es troba a mans de la justícia. Al seu torn, Jordi Portabella, ha recordat que ERC va ser l'única formació del consistori que va oposar-se a la tramitació de l'hotel i constata que tirar-lo endavant va ser 'un error polític'. 'Tirar a terra tres edificis protegits per fer un hotel més no era ni interès general per la ciutat ni per un barri on els veïns necessiten altres serveis', ha conclòs el republicà.
palau, música
Comparteix
   


Etiquetes
CiU creu que l’informe dels experts avala que un full de ruta 'acordat des de fa anys per l’encara quart Tinent d’Alcalde, Ramon Garcia Bragado, i l’arquitecte Carles Díaz ha predeterminat l’actuació de les administracions'. A més apunten que 'hi ha hagut també engany' en la tramitació per part del Govern municipal, perquè no figurava el propietari real dels terrenys on s’havia d’aixecar l’hotel. Tot i això, asseguren que si l'auditoria qüestiona l'interès general, passa a ser 'irrellevant' el canvi de propietat.

Portabella ha recordat que ERC va ser l'únic partit que va oposar-se a la construcció de l'hotel i que va argumentar-ho al·legant justament el 'bé comú de la ciutat' i alertant del que significava 'enderrocar tres edificis catalogats per fer un hotel en una zona on existeix una sobre oferta de places hoteleres'. En aquest sentit, en referència a l'auditoria, assegura que demostra que 'ni era oportú ni era convenient' construir l'hotel i acusa el govern municipal de Jordi Hereu d'haver 'perdut l'essència' d'allò que és interès públic.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Quim fletxa PPCC.
17 de setembre de 2010, 00.32 h

Em pregunto que dirien els convergents i unionistes si totes les empastifades on estan posats se les atribuïssin a ERC. Quantes barbaritats dirien, ja les diuen ara sense cap motiu ni raó. Quin fàstic d´hipòcrites regionalistes de segona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.