directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

(Vídeo)Junqueras, a la Guàrdia Civil: “Som gent honrada, els que ordenen detencions i intervencions no poden dir el mateix”

El vicepresident de la Generalitat demana “ovacionar l’Espanya democràtica” i crida per “l’oportunitat de fer-se valer i nàixer que té l’1-O”

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

ACN Vilafranca del Penedès .- El vicepresident de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha volgut aprofitar el seu discurs a l’acte dels republicans a Vilafranca del Penedès per llençar un missatge dirigit als agents de la Guàrdia Civil que aquests dies actuen a les ordres de l’Estat. “Tots nosaltres som gent honrada i honesta. Els que van detenir dimecres són bones persones que pertanyen a una organització política amb 86 anys d’història i cap cas de corrupció. I aquells que els ordenen les detencions i intervencions no poden dir el mateix, no estan lliures de corrupció”, ha sentenciat pocs minuts després de saltar la sospita que el govern espanyol volia prendre el control dels Mossos d’Esquadra. A més, Junqueras ha volgut cridar un “visca” per “la democràcia, la Catalunya en el seu exercici democràtic i l’Espanya democràtica que té l’oportunitat de fer-se valer i nàixer en el referèndum a Catalunya”. En aquest sentit, ha demanat els assistents que “es posin dretes” als actes independentistes “per ovacionar una Espanya democràtica”, aconseguint així que el públic de l’acte aplaudís de peu de cara a les càmeres de la premsa present.
 







Comparteix
   


Etiquetes
El vicepresident no ha volgut entrar de ple a comentar la possibilitat que el ministeri de l’Interior agafi el control dels Mossos, però n’ha fet una breu menció, comparant-ho amb “l’intent d’intervenir els comptes de la Generalitat”. Així, ha criticat que amb aquest control financer, el govern espanyol hagi volgut “tancar els comptes dels centres de recerca, de l’impuls de l’activitat industrial, de l’agricultura, de les polítiques de joventut, de la cultura, de les polítiques d’igualtat, d’habitatge, i de la renda garantida de ciutadania”. “I la pregunta és: què té a veure la factura d’un paracetamol amb la democràcia?”, ha sentenciat, tot afegint que “no podran aturar la democràcia tancant els centres de recerca”.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
25 de setembre de 2017, 10.57 h

#4 Per tu ser honest vol dir ser un criminal, és com sempre heu estat els espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
23 de setembre de 2017, 20.50 h


#4 Capullo de Rosa, no seas COCHAMBROSA.

Vaya obsesión la tuya con los nazis. Lo entiendo, chavalina, sí, lo entiendo, igual que entiendo que pocos gilipollas tan nazis como tu se pueden encontrar por el mundo.

Hay que ver que pena que me das, chavalina, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
23 de setembre de 2017, 17.50 h

Franquista #4, vols enrolar-te a la guarda cordill ? El nostre Trapero ja ha traslladat als comandaments del cos que no accepten el control de l'Estat. Si et pica, ja saps què has de fer, autoflagelar-te!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
23 de setembre de 2017, 17.22 h

el junqueras se ha olvidado que un conseller de la gene catalana esta en la carcel por deliNcuencia comun.

si eso es ser honesto, venga Dios y lo vea


JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
23 de setembre de 2017, 15.27 h

Els Mossos no accepten l’intent de control del govern espanyol.

El conseller d’interior Quim Forn ha fet una declaració institucional aquest migdia en la qual ha denunciat l’intent per part del govern espanyol de prendre el control de la policia de Catalunya.

El conseller ha explicat que aquest matí el Fiscal ha convocat una reunió de tots els cossos policials que operen al Principat. En la reunió ha participat de forma irregular un membre del govern espanyol. En aquesta reunió el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jo ho veig així! fletxa Ja n'hi ha prou de comedia!!! Visca Catalunya sobirana!
23 de setembre de 2017, 15.14 h

ELS DELINQUENTS DE MADRID, ESTAN IMPEDIN ALS NOSTRES DIRIGENTS,PER LA FOR,A I LA PREVARICACIO, EXERCIR EL MANDAT DE LES URNES CATALANAS, ELS PRIVEN DEL PODER QUE EL POBLE CATALÁ ELS HI VA OTORGAR PER MITJÁ D'UNES ELECIONS DEMOCRATIQUES AMB EL MANDAT CLARÍSSIM DE PORTAR ALS CATALANS UN REFERÉNDUM D'AUTODETERMINACIO, HO EN CAS CONTRARI FER LA DECLARACIÓ DE LA DUI, UNA VEGADA MÉS LA FORCA BRUTA I LA VIOLÉNCIA FEIXISTA CASTELLANA TREPITJE ELS NOSTRES DRETS, AMB UNA ACTUACIO PROPIA DE LA MAFI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jo ho veig així! fletxa Ja n'hi ha prou de comedia!!! Visca Catalunya sobirana!
23 de setembre de 2017, 15.07 h

ELS DELINQUENTS DE MADRID, ESTANIMPEDIN ALS NOSTRES DIRIGENTS,PER LA FOR,A I P LAPREVARICACIO, EXERCIT EL MANDAT DE LES URNES CATALANAS, ELS PRIVEN DEL PODER QUE EL POBLE CATALÁ ES HI VA OTORGAR PER MIG D'UNES ELECIONS DEMOCRATIQUES I EL MANDAT CLARISSIM DE PORTAR ALS CATALANS UN REFERÉNDUM D'AUTODETERMINACIO, HO EN CAS CONTRARI FER LA DECLARACIÓ DE LA DUI, UNA VEGADA MÉS LA FORCA BRUTA I LA VIOLÉNCIA FEIXISTA CASTELLANA TREPITJE ELS NOSTRES DRETS, AMB UNA ACTUACIO PROPIA DE LA MAFIA, LES ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.