directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La darrera intimidació del govern espanyol per frenar el suport internacional al referèndum

L’ambaixador espanyol a Finlàndia ha amenaçat al diputat del Partit del Centre al parlament finlandès, Mikko Kärnä

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

"Si un dia Finlàndia té un problema de seguretat i necessita la solidaritat dels seus socis de la UE, podria buscar aquesta solidaritat a Catalunya”. Aquesta ha estat la darrera amenaça del govern espanyol per intentar frenar el suport internacional al referèndum i el rebuig que es mostra arreu del món contra l'estat de setge imposat a Catalunya. Ha anat dirigida al diputat del Partit del Centre al parlament finlandès, Mikko Kärnä, que dimarts passat va mostrar públicament la seva preocupació per l'autoritarisme de l'estat espanyol i va instar la Unió Europea a intervenir per fer possible l'1 d'octubre en contra de la repressió dels de Mariano Rajoy. 
La imatge del perfil de Twitter al diputat del Partit del Centre al parlament finlandès, Mikko Kärnä
La imatge del perfil de Twitter al diputat del Partit del Centre al parlament finlandès, Mikko Kärnä
© Twitter @KarnaMikko

Comparteix
   


Etiquetes
Kärnä ha avisat via Twitter del correu electrònic que l’ambaixador espanyol a Finlàndia, Manuel Cámara Hermoso, li ha enviat per demanar-li una reunió per debatre sobre la situació política de Catalunya. "Ens podem reunir la setmana que ve, després del referèndum de Catalunya", li ha contestat el finlandès. "Amb sort, respectareu els drets humans i la democràcia amb les vostres accions. Si no és així, m'encarregaré que se us faci responsables. Deixeu els catalans votar, d'acord?", ha dit.  



L'ambaixador espanyol li ha respost amb una única frase, en to amenaçant i intimidatori, en relació amb els problemes de Finlàndia en la seva frontera amb Rússia: "Si un dia Finlàndia té un problema de seguretat i necessita la solidaritat dels seus socis de la UE, podria buscar aquesta solidaritat a Catalunya”. Davant d'aquesta bufetada d'antidiplomacia, Kärnä s'ha preguntat quina mena de diplomàcia juga l'estat espanyol: "gràcies per la seva resposta senyor ambaixador! Deixi als catalans votar", ha ironitzat i ha tancat el debat piulant una pregunta per Mariano Rajoy i la ministra de defensa espanyola, Maria Dolores de Cospedal. "Espanya farà servir la força militar contra Catalunya si declara la independència?". 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
joddi fletxa Barcelona
30 de setembre de 2017, 14.32 h

No entenc les actituds que mostren alguns dirigents d'Europa cap a Catalunya, doncs a través de l'historia sempre que els hi hem demanat ajuda i recolzament als països punters, no la hem trobada o aconseguida mai, deixant-nos sempre a la estacada i a la nostra sort. Casos tractat d'Utrecht i els atacs i pressa de Barcelona. Sembla que per ells son més importants els calés i els interessos propis que els valors.

Però en aquest cas si la comunitat no actua i no pren part davant de tants at... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
29 de setembre de 2017, 20.33 h

#5 Tonto, perquè li respons. Jo passo i ni el llegeixo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
29 de setembre de 2017, 19.52 h



#3 #4

bejota = l'exemple més clar de que tots els PPancastellanistes són una colla de TARATS MENTALS, IMPRESENTABLEMENT IGNORANTS , QUE FARIEN PPENA SI NO ENS FESSIN RIURE pels freqüents RIDÍCULS GROTESCOS que ens ofereixen quan exhibeixen la seva increïble estuPPidesa !! !! !! !!


bejota = el cretí més obtús , mediocre, avorrit i analfabet d'aquest diari. Primerament vu usar el nick bejota, després va canviar Lluís, però seguia escrivint aquells "Nota Bene" tan surreals. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
BEJOTA fletxa bcn
29 de setembre de 2017, 19.40 h

Macron sentenció su primera posición sobre el problema ya como nuevo presidente de Francia: "Conozco un socio y amigo que España en su conjunto, toda entera, y tengo un amigo e interlocutor que es Rajoy, que está aquí a mi lado y el resto no me concierne".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
BEJOTA fletxa bcn
29 de setembre de 2017, 19.32 h

La Comisión Europea reafirma su apoyo a la legalidad española

“Estamos muy comprometidos con el respeto del Estado de Derecho, el Constitucional español ha dictado una sentencia, el Parlamento español ha tomado una decisión. Nos atenemos a eso”, dijo Juncker




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
29 de setembre de 2017, 19.00 h

Si els caspanyols, no solament els d'abans, aquells que van robar, anihilar cultures, robar-los els seus tresors mitjançant assassinats i turments, sinó també aquells de "a por ellos" que són els d'ara, i que són la vitrina o la mostra de quines toies amb les quals hem de conviure, si sabessin alguna cosa sobre què és la política i com es fa la política, potser no haurien arribat a perdre per complet aquell imperi. Imperi finançat amb part amb l'or d'Amèrica i que no els va servir pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 de setembre de 2017, 18.42 h

“La derecha se comporta como si este país lo hubieran heredado de sus abuelos, y la izquierda lo acepta”: Almudena Grande.
Mal criats, consentits amb totes les aberracions i corrupcions, s'ho creuen. Fan lleis per als súbdits. Ells les trenquen quan els interessa. L'esquerre actua com si jugara en casa de l'amo i els joguets foren dels fills. el franquisme encara ens esta fen mal.Va matar la raó i això produeix monstres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.