directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[VÍDEO] Mireia Boya, a la cara de Nuet i Asens: "Roma no paga traïdors"

La diputada de la CUP els alliçona davant de tothom i els comuns no saben on amagar-se

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La diputada de la CUP, Mireia Boya, no ha tingut miraments amb els comuns en el seu parlament durant l'acte final de campanya de les entitats i partits sobiranistes aquest divendres a les Fonts de Montjuic. "Roma no paga traïdors", ha dit després que pugessin a l'escenari Jaume Asens i Joan Josep Nuet per reivindicar el referèndum de l'1 d'octubre com una mobilització en favor de la democràcia. "Tenim i tindrem memòria. Si us robeu el referèdum no us ho perdonarem mai", ha sentenciat.  

 

mireia boya
© Marina Bou / directe!cat



Comparteix
   


Etiquetes
Boya ha assegurat que l'1 d'octubre "no va de democràcia" i queda lluny d'una mobilització o un procés participatiu. "Es tracta d'un referèndum d'autodeterminació per declarar la independència de Catalunya", ha exclamat després de reclamar els comuns que prenguin partit. Al seu darrere, a l'escenari, Nuet i Asens han escoltat el discurs de la diputada de la CUP amb la cara desencaixada.  

Boya ha demanat que s'oblidi la negociació amb l'estat espanyol i ha afirmat que "no podem fer política si només hi ha armes", ni dialogar "si ens precinten les escoles". La declaració de la independència -ha dit- és "l'única negociació" que permetran a partir de diumenge. En aquest sentit, ha defensat el caràcter vinculant del referèndum: "els primers que ho han vist és el govern de l'estat espanyol", ha assegurat referint-se a l'estat de setge que viu actualment Catalunya. "Tenen por de lo vinculant que és aquest diumenge", ha conclòs. Segons la diputada de la CUP, d'aquesta por ve el famós 'A por ellos' i el "me vais a obligar a hacer lo que no quiero hacer" de Mariano Rajoy. Entre crits de "els carrers seran sempre nostres", Boya ha respost amb el "no pasaran". 

Per acabar, ha fet una crida per anar a defensar els col·legis electorals un cop acabi l'acte i ha dedicat una salutació especial "als piolins amagats entre el públic". "Marxeu a casa, sou les forces d'ocupació", ha exclamat. 
 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
David fletxa Barcelona
30 de setembre de 2017, 13.05 h

#5 No marejo la perdiu, Joddi... Demà voto, voto Sí i vull independencia ja però, sóc crític i em nego a defensar i obviar declaracions lamentables pel simple fet que les faci algú del Sí i criminalitzar gent que no vol marxar, si opina des del respecte. Ni els d'aquí som tots meravellosos ni els d'allà són en general "a por ellos". MIreia Boya té un missatge xenófob que no vull al meu país i que, com molt bé dius, no representa a l'esperit que tenim tots els que portem ans al ca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
valeri fletxa bna
30 de setembre de 2017, 12.47 h

Molt malament Mireia Boya; no vas estar a l'alçada de les circumstancies. Rebentant la situació no arrivarem enlloc. Independencia ja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
joddi fletxa Barcelona
30 de setembre de 2017, 12.32 h

#4 David com sempre marejant la perdiu. No es tracte de anar contra els que pensen diferent, doncs ja hem demostrat repetides vegades que els catalans no som així, i la prova mes clara es la del tiu provocador que es passejava per el mig dels manifestants amb una bandera espanyola a la esquena sense que ningú l'increpés. Però una altre cosa és defensar-te del que estan atacant contundentment, tant física com verbalment i sobre no dient les veritats. Això son accions legítimes i democr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
David fletxa Barcelona
30 de setembre de 2017, 10.15 h

Quin discurs és aquest? em produeix fàstic!! Jo vull marxar demà mateix però, no vull construir un país en l'amenaça al que opina diferent. Vull creixer, inclós respectant al "A por ellos" que no em respecta a mi. Però atacar al que ho sent diferent però, amb moltes coincidencies, ho trobo fastigós. No vull escapar d'un pensament únic per viure sota un altre régim opresor sino, serem encara pitjors. #Respect


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de setembre de 2017, 09.37 h


Pues no, en #1 me equivoqué. Aun no está en prisión, mientras que a mi madre si que la han enchironado, porque mientras se tiraba a sus clientes en el puticlub, se las apañaba para sacarles toda la pasta de la cartera. És una artista del "pico" , o mejor de los picos, del pico que te pinchas en la vena y de los dos dedos con los que sacaba la cartera del bolsillo. Pero al final la han pillado, a la pobre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
30 de setembre de 2017, 00.23 h

#1





El que ploraras seras tu, rata franquista, ja m'en cuidare jo






Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 de setembre de 2017, 22.20 h

ríete ahora que lloraras en prisión.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.