directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigdemont crida a "acabar amb el procés i començar amb el progrés"

El president de la Generalitat crida a fer possible un país de "progrés social, cultural i nacional"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Carles Puigdemont tanca l'acte del 'Sí' fent una crida als ciutadans a "vestir-se" de referèndum disposats a posar fi al procés i començar el progrés social, cultural i nacional.
Puigdemont durant el discurs
Puigdemont durant el discurs

Comparteix
   


Etiquetes
"Encara tenim tot el diumenge per guanyar la independència, cada dia i hora que ens falten ens semblaran les hores més llargues i més impacients. Sabent tota la gent que avui es mobilitza per protegir el govern i les institucions i el dret dels catalans per poder votar, avui ja hem guanyat. Hem vençut les pors, les amenaces, les mentides i les intimidacions. Hem vençut un Estat autoritari que no volia que arribéssim fins aquí amb pau, pretenia que ens rendíssim a la primera dificultat, i no sabien que com a poble que som d'experiències en dificultats, a cada dificultat ens fèiem més forts. Això vol dir guanyar". D'aquesta manera el president de la Generalitat ha encetat el seu discurs carregat de reivindicacions a la llibertat davant un Estat censor. En aquest sentit, Puigdemont ha demanat als ciutadans que diumenge facin possible un nou país, "un país on cap govern li censuri l'accés d'internet, que no tingui por a la policia, li tingui respecte, on cap ciutadà sigui amenaçat perquè pengi una pancarta que diu volem votar, centres de recerca no pateixi, un país on la gent s'hi emmirallin s'hi reconeguin. Quan s'hi reconeguin no sentin vergonya, que quan una part dels seus ciutadans la vol canviar no esperonin els altres ciutadans a cridar 'a por ellos' com si fos l'únic argument, el de la força, perquè es quedin".
 
El cap de l'executiu català ha demanat que, perquè la victòria sigui "definitiva", els catalans "assegurin" el referèndum i facin possible un Estat català que només demana ser tractat com un país normal, que posa i vol posar a les mans de vosaltres el poder i la capacitat de fer-ho possible. A només 36 hores del referèndum, Puigdemont ha avisat que aquestes hores de vigília seran moments "intensos i emocionants" perquè percebem que allò que fa un temps era un somni ja ho tenim i teniu a tocar. Diumenge tenim una cita amb el futur, dilluns començarem a caminar amb pas ferm i decidits vestits de sobirania i dignitat, ens mirarem al mirall ens reconeixerem i ens agradarem.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
!! !! ★ !! !! CATALUNYA TRIOMFANT fletxa TORNARÀ A SER RICA . . . (però "més Girona")
30 de setembre de 2017, 11.47 h





ENTRAREN A BARCELONA



CENT PERSONES FORASTERES



EN DEIEN ELS SEGADORS




PERQUÈ N'ERA TEMPS DE SEGA !!




BON COP DE FALÇ !!


BON COP DE FALÇ, SDEFENSORS DE LA TERRA !! !! * !! !!





Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
30 de setembre de 2017, 10.21 h

ANIMO QUE YA FALTA POCO, YA TENEMOS LOS CUBOS DE PLASTICO DE LOS CHINOS, LAS PAPELETAS DEL IKEA, EN TV3 DARAN "EL PATRIOTA" Y "BRAVEHEART", EN SUPER 3 ,MARATON DE SUPERCAT Y A PARTIR DEL DOMINGO POR LA NOCHE, PROCLAMAS DE "ja hem guanyat", "aixo no ho atura ni Deu", etc etc PERO NI DIU NI ELECCIONES, SIMPEMENTE IR TIRANDO DEL CARRO SENTADOS EN SUS POLTRONAS Y PIDIENDO 18 MESES MAS PARA . . . QUIEN SABE QUE OTRA ENGANYIFA. A PARTIR DE LA MEDIANOCHE DEL DOMINGO PODEIS EMPEZAR YA A TOMAR LAS DOSIS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
30 de setembre de 2017, 09.54 h


#1 A los miembros del gobern de la ganeralita les dais mucho apoyo, pero a mi me abandonais a mi suerte para que yo solito haya de soportar ¡EL DOLOR Y LA HUMILLACIÓN DE MIS DODOTIS Y MIS ALMORRANAS SANGRANTES !

¿Por qué dios me ha torturado con esa cruz? ¿ Por que he de ser yo y no el Juan Ruiz Solanes de Figueras el que padezca unas ENORMES ALMORRANAS QUE SANGRAN MÁS QUE UNA SANDIA ATROPELLADA POR UN CAMIÓN ?

¡ERES INJUSTO, DIOS !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Millo llepant fletxa continuament EL CUL DELS OCUPANTS
30 de setembre de 2017, 00.35 h

VISCA CATALUNYA INDEPENDENT, PIT I COLLONS, ESTIC AMB TU PRESIDENT!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
30 de setembre de 2017, 00.17 h




Companys del govern de la Generalitat:



SEMPRE QUE SIGUI PER PROCLAMAR LA SEPARACIÓ DE CATALUNYA I LA CONSTITUCIÓ D'UNA REPÚBLICA CATALANA, ENS TINDREU A MI I A CENTS DE MILERS COM JO , AL VOSTRE COSTAT INCONDICIONALMENT.




Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.