directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El món pendent de Catalunya: així segueixen els mitjans internacionals l'1-O

La premsa internacional es fa ressò de les carregues policials

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els mitjans d'arreu del món tenen el focus posat a Catalunya on corresponsals i enviats especials segueixen la votació d'aquest diumenge. En les seves versions digitals destaquen el nombre de ferits a causa de la violència policial. 
Captura del web "The Guardian" el dia 1 d'octubre
Captura del web "The Guardian" el dia 1 d'octubre
© theguardian.com

Comparteix
   


Etiquetes
'The Guardian' informa dels més de 300 ferits per bales de goma disparades per la policia i destaca que "esclata la violència" mentre els catalans intenten donar el seu vot per la independència "en un desafiament pacífic".

La BBC destaca "Enfrontaments mentre els catalans desafien amb el vot". La cadena britànica també reporta el nombre de ferits i afirma que el referèndum ha començat "de forma caòtica", amb els enfrontaments tenint lloc a mesura que la policia "intentava impedir que es produís el vot". 
 
La CNN obre l'edició digital amb el missatge "Caos a Catalunya" i la imatge d'un agent de la policia agafant per la força a una noia en un centre de votació. En l'article que acompanya la imatge la cadena recull que el referèndum "ha derivat ràpidament en el caos" aquest diumenge, a mesura que la policia espanyola ha acudit a diferents escoles i centres i s'ha "enfrontat amb els votants".
 
El 'New York Times' obre la secció internacional amb Catalunya i afirma que els catalans "desafien" Espanya i voten sobre la independència, "amb enfrontaments" amb la policia. "Desenes de milers de catalans han anat a votar diumenge", recull el text, que també destaca que la policia ha utilitzat bales de goma "per dispersar els votants"
 
Per la seva banda, el 'Wall Street Journal' descriu que la policia espanyola ha fet fora amb l'ús de la força les persones que eren als centres i fa menció a les bales de goma i als "centenars de ferits".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
joddi fletxa Barcelona
2 d'octubre de 2017, 13.35 h

He sentit avui les manifestacions del portaveu de la CEE, en el que condonava les accions violentes i repressives de la policia però insisteix que es un assumpte intern de Espanya. Sempre en tota l'història, la Europa política (no l'econòmica) ens han abandonat a la nostre sort sense recolzar-nos davant de problemes flagrants.
Diuen que té que haver-hi diàleg entre els governs. Això és com aquell matrimoni en que una de les parts abusa d'altre i que en un últim moment ha fet servir un... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 d'octubre de 2017, 11.37 h

CATALUNYA NO HA D'OBLIDA DEL PAPER PASSIU DEL PSC-PSOE, HA DONAT CARTA BLANCA AL PP PERQUÈ ´FACI EL QUE VULGUI. AL PSC-PSOE JA LI VA BÉ QUE EL PP S'ESTRELLI, ÉS UNA ESTRATÈGIA PER GUANYAR LES PROPERES ELECCIONS, TAN SE LI ENDONA EL PREU I LES PERSONES MORTES I FERIDES, ELLS DE DRET CAP AL PODER. MOLTES PARAULES I ENCANTATS A MIRAR-S'HO DARRERA LA BARRERA, ELLS NO ES MULLEN, NOMÉS XERREN. ELS CONSIDERO RESPONSABLES COM EL PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Futuro negro para España........Villa y Corte de la Feria de las Vanidades..... fletxa AGRESIVIDAD....POLITICOS INUTILES I culpables de delitos muy graves.....!,,,,,
1 d'octubre de 2017, 19.58 h

.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.