directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La declaració d'independència més a prop

Puigdemont concreta que "tenim el deure de prendre decisions polítiques"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Compareixença d'urgència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després del consell executiu reunit en caràcter extraordinari per valorar la jornada del referèndum de l'1 d'octubre. 
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Comparteix
   


Etiquetes
El resultat del referèndum és "vinculant" i tindrà "decisions polítiques" que l'acompanyin. El president de la Generalitat ha demanat que amb l'escenari obert ahir cal una mediació internacional per al "conflicte català" i crear així "un clima de distensió per una mediació real i sincera, la Unió Europea no el pot fer, però si el pot apadrinar i no mirar cap a un altre costat: ens hem guanyat el dret a ser escoltats".
 
En aquest sentit, Puigdemont s'ha mostrat decebut per la vergonyosa reacció de la Unió que s'ha limitat a dir que la violència no ha de ser "un instrument polític": "La UE ha de donar explicacions, els catalans som ciutadans de la UE i els nostres drets fonamentals estan amenaçats. No hi té res a dir la UE sobre això?".
 
Comissió d'investigació per depurar responsabilitats
 
Puigdemont ha anunciat l'acord per la creació d'una comissió d'investigació per defensar els "drets fonamentals violats" a Catalunya i emprendre totes les accions legals perquè es "depurin" les responsabilitats dels comandaments i els "irresponsables" polítics que van oferir ahir imatges "ingents" que se sumen a les denúncies dels ciutadans i el material informatiu que acredita les violacions. El president ha demanat que el sistema judicial, tan "diligent" en la causa per perseguir paperetes i urnes, actuï amb la mateixa contundència contra aquesta vulneració dels "drets fonamentals".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
2 d'octubre de 2017, 20.22 h




#2





DEIEU QUE NO HI HAURIA PAPERETES NI URNES




I HI HAVIA PAPERETES I URNES !! !! ★ !! !!





DEIEU QUE NO VOTARÍEM . . .






. . . I HEM VOTAT!! !! ★ !! !!






L'única veritat que tu dius és quan, enterbolit el teu feble cervell per l'ANÍS EL MONO, reconeixes que t'agrada ficar-te per l'anus "butifarrendum" perquè el teu pare et va viciar quan et donava pel cul cada nit, com he llegit un comentari de no recordo quina de les notícies d'avui.





Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
catalunya lliure fletxa catalunya lliure
2 d'octubre de 2017, 18.43 h

#2 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
2 d'octubre de 2017, 17.25 h

QUERIDOS NAZIS

ESTOY VIENDO EN TVEN3 LA MESA CON LOS "heridos" DE AYER Y NO TIENE DESPERDICIO.

LA MARIMACHO (CONCEJAL DE ERC) QUE DIJO QUE LE ROMPIERON LOS DEDOS Y QUE TODO EL MUNDO SE LO CREYO HOY DICE QUE YA NO SE LOS ROMPIERON, EL CALVOROTA DE TARRAGONA (DIRIGENTE DE ERC) LLEVABA UN APOSITO EN LA CABEZA OMO SI LE HUBIERAN HECHO UNA TREPANACION, COLLARINES ,ETC ETC

DABA RISA

N.B.: SUGIERO A LA POLI PONGAN UNOS GUARDIAS A VELAR AL ANCIOANO QUE AYER LE DIO UN INFARTO PORQUE NO ME SORPRENDE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
2 d'octubre de 2017, 17.23 h

El portavoz ha agregado que «bajo la Constitución española, el voto de ayer en Cataluña no era legal. Para la CE, como ha reiterado el presidente (Jean-Claude) Juncker, repetidamente, este es un asunto interno de España que debe ser manejado en línea con el orden constitucional de España».
«Reiteramos la posición legal que sostiene esta Comisión, también por sus predecesoras: si se organizara un referéndum en línea con la Constitución, el territorio saliente quedaría fuera de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.