directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Grupo Godó utilitza la degana dels advocats barcelonins per aturar la DUI

Maria Eugènia Gay, degana del col·legi, s'erigeix com a mediadora defensant el discurs del rei i posant en el mateix lloc el govern espanyol i el català

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

No és gens fruit de la casualitat que just quan la capçalera del Grupo Godó, La Vanguardia, fa avui una portada massatge a Felipe VI i una editorial a favor d'una mediació just surti la degana del Col·legi d'advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay, filla de Eugenio Gay, exvicepresident del Tribunal Constitucional i contrari declarat contra el dret a decidir.
maria eugenia gay
Maria Eugenia Gay

Comparteix
   


Etiquetes
Com pot liderar una mediació algú que ja no és neutral?
 
En declaracions al programa de Jordi Basté, la degana Maria Eugènia Gay ha assegurat que el missatge del rei era constitucional. No li ha retret res ni n'ha fet cap critica, posant al mateix nivell la repressió de la policia, a les ordres del govern espanyol, i la possible DUI del govern català. Malgrat que durant la tertúlia ha comptat amb l'ajuda del director de La Vanguardia, Màrius Carol, les seves declaracions han estat una mostra de clara incompatibilitat per liderar una mediació. Fins i tot el seu company Jordi Pina l'ha contradit.
 
El Grup Godó busca desesperadament avortar la Declaració Unilateral d'Independència (DUI)
 
Veient que la tercera via està morta i enterrada, el grup de comunicació més giracamises del panorama català, intenta buscar una via disfressada de mediació per avortar la DUI. El discurs repressor del rei dels espanyols els ha deixat sense arguments i deprimits. Ara, la mediació del sector més contrari al dret a decidir del Col·legi d'Advocats els anima a intentar avortar la DUI que preveu la llei del referèndum.
 
Maria Eugènia Gay afirma comptar amb el suport de tots els partits polítics quan encara no han vist el document
 
Es pot definir la proposta d'Eugènia Gay com una trampa: ha afirmat que compta amb el suport dels partits i, després de ser consultats, alguns d'ells han assegurat que no poden dir res si encara no han vist el document, arribant a titllar-lo es pot considerar com un intent de "mediació-trampa".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
5 d'octubre de 2017, 11.30 h

HEM SAP GREU QUE AQUESTA TRAICIÓ VINGUI DE PART D'UNA DONA. LES DONES, AMB GENT COM L'EUGENIA, NO ENS EN SORTIREM MAI, POT MÉS EL PROTADONISME I VANITAT QUE LA SAVIESA I SENTIT COMÚ, QUE HA DEMOSTRAT QUE NO TE, I AIXÍ SI ANEM SUMANT GAIRES DONES, ENS TORNARAN A ARRECONAR.

AI SENYOR!!! QUANTA MISERIA ENCOBERTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 d'octubre de 2017, 11.27 h

PERÒ QUE DIANTRE ÉS AIXÒ DEL GRUP GODÓ, EM SONA COM QUAN ERA PETIT ELS PARES EM DEIEN, "SI NO CREUS VINDRÀ EN ROSSEGASEBES", I A MI EM FEIA POR.

ES ALGUNA COSA COM EN ROSSEGASEBES? QUE S'EMPORTA LES CIRATURES?, EN AQUEST CAS S'EMPORTA LA GENT AMB AMBICIONS DESORDENADES I CORRUPTES?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 d'octubre de 2017, 19.39 h

Com pot liderar una mediació algú que ja no és neutral? Sent del pp o succedani. Com poden estar els "cobos" entre jutges, fiscals i policies? sent del pp o semblants. Les lleis són per al plebeisme no per a ells que les fan. Com poden crear una policia política: Sent del pp. Com es pot crear una conxorxa per atacar contraris: Sent del pp. Com poden actuar així? Per l'herència franquista. E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
magrab fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2017, 17.03 h

Sí, és un plan meravellós - cadascu fa una concesió - Espanya promet repatriar els seus policies, Catalunya promet sacrificar la DUI. Totalment just i equilibrat, una situació "win-win", amics, o sigui, ells guanyen dues vegades i nosaltres no guanyem res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 d'octubre de 2017, 16.19 h

A mi LV em serveix per tenir piles de paper amb el qual eixugo els vidres i alguna cosa més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.