directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Qui és el substitut de Reguant al grup parlamentari de la CUP?

Xavier Safont-Tria és pagès de professió i el primer regidor del grup a Mataró

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'exregidor de la CUP a Mataró Xavier Safont-Tria substituirà Eulàlia Reguant com a diputat al grup parlamentari de la CUP, després que Reguant hagi formalitzat la renúncia a l'acta aquest dimecres per centrar-se, tal com s'havia compromès, en l'ajuntament de Barcelona i ocupar la vacant del fins ara regidor, Josep Garganté. 
L'exregidor de la CUP a Mataró Xavier Safont-Tria
L'exregidor de la CUP a Mataró Xavier Safont-Tria
© Twitter @safonttria

Comparteix
   


Etiquetes
Safont-Tria entrarà al Parlament ja que l'exalcaldessa de Sant Pere de Ribes (Garraf), Anna Gabaldà, la següent a la llista dels de la CUP per Barcelona, també va presentar la renúncia. Safont-Tria adquirirà la plena condició de diputat un cop hagi lliurat al registre del Parlament la credencial expedida per la junta electoral, un document en què juri o prometi respectar la constitució espanyola i l'estatut, una declaració de béns i una altra d'activitats.

Safont-Tria ha estat la cara més visible de la CUP a Mataró i el primer regidor del grup a la capital del Maresme. Pagès de professió, va ser regidor del 2007 al 2014 fins que va deixar la regidoria per tal de complir amb el funcionament intern de la CUP, que només permet un màxim de dos mandanst als ajuntaments. D'altra banda, va concorrer a les llistes de la CUP en les dues darreres eleccions catalanes: l'any 2012, ocupava el cinquè lloc en la llista encapçalada per David Fernàndez que va aconseguir entrar al Parlament (aleshores la CUP va obtenir tres diputats) i el 2015 va ocupar el tretzè lloc per Barcelona (van assolir set escons i també es va quedar fora). 





 

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
12 d'octubre de 2017, 10.39 h


#1 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que aún deb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 d'octubre de 2017, 10.17 h

¿ES CAMILO SESTO?
QUERIDOS NAZIS ME VOY DE PUENTE Y OS DEJO UNOS CONSEJOS PARA QUE SUPEREIS ESTOS DIAS QUE EL PUIGTONTON OS ESTA HACIENDO PASAR.

- NO VEIAS HOY EL DESFILE DE LAS FUERZAS ARMADAS. OS PUEDEN ENTRAR DIARREAS QUE NI EL FORTASEC LOGRE ATAJAR.

- SEGUID TOMANDO LAS DOSIS HABITUALES DE VALIUM, NO LA DOBLE DE LA NOCHE DEL PARLAMENTO REGIONAL CATALAN DONDE SE OS FRUSTRO DE ESA FORMA INMISERICORDE. DOSIFICAR EL STOCK QUE OS HARA FALTA PARA MUCHOS MESES.

- NO OS INFORMES DEL GOTEO CONTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.