directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC segueix l'estratègia de C's i insta a Puigdemont a convocar eleccions

Salvador Illa afirma que "la DUI seria un error gravíssim"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

En l'homenatge a Lluís Companys, el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha instat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a respondre el requerminent del gobeirno que no va declarar la independència dimarts passat i que tot seguit convoqui eleccions. D'aquesta manera, els socialistes catalans aposten, igual que C's, per una convocatoria d'eleccions per fer fora a Puigdemont.  
 
Imatge general del secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, i l'expresident José Montilla en l'ofrena al Monument als Immolats
Imatge general del secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, i l'expresident José Montilla en l'ofrena al Monument als Immolats
© Maria Belmez

Comparteix
   


Etiquetes
Illa ha encapçalat, juntament amb l'expresident de la Generalitat, José Montilla, la delegació del PSC en l'ofrena floral a la tomba de l'expresident Lluís Companys. Illa ha aprofitat per tornar a alertar que "una DUI seria un error gravíssim" i ha esperat que el president tingui "seny" i confirmi que això no es va produir.
 
El secretari d'Organització ha esperat així, que el president Puigdemont confirmi demà al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que no es va declarar la independència en el ple del Parlament del passat dimarts i ha valorat que "el que convé és cridar els catalans a les urnes per triar el curs de la política catalana pels pròxims anys".
 
En cas que això no sigui així i Puigdemont respongui afirmativament, ha dit que el PSC estarà a l'espera de les decisions que prengui el gobierno però, en tot cas, els socialistes estaran "en la defensa de l'estat de dret".
 
D'altra banda i després de les crítiques del PP i el gobierno a l'escola publica, Illa ha defensat aquest model. I ha afegit que "si hi ha hagut casos puntuals que s'han d'aclarir, que s'aclareixin".
 
Alguns ciutadans els han escridassat 'botiflers' quan han fet aquesta ofrena floral, uns fets que Illa no ha volgut valorar i només ha assegurat que venien a homenatjar Companys i que això havia de ser motiu d'"unitat" de tots els catalans. Ha apuntat però, que aquestes reaccions han estat "molt minoritàries". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pep fletxa Sabadell
16 d'octubre de 2017, 18.20 h

Yo en vez de darles la espalda les hubiera hecho un CALVO jajajajajaja,,,,VISCA LA TERRE LLIURE DE MALA GENT PP / PSC / Cs


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 d'octubre de 2017, 19.36 h

Que cinismo rinden homenaje a quien fusilaron por Cataluya y su partido PSC intenta liquidar nuestra libertad por la que .El PRESIDENT Lluís COMPANYS , le quitaron su vida. Lo de cinismo es poco no hay palabras para semejante inmoralidad. Dan verdadero asco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
15 d'octubre de 2017, 15.37 h





El "gran" Salvador Illa, que era alcalde de la Roca del Vallès, un poble de 10.000 habitants,i que ha passat a ser secretari d'organització d'un partit en PLENA DECADÈNCIA on els pocs que hi queden s'han de repartir els càrrecs i de vegades més d'un per militant, . . .


. . . aquest gran home i gran polític, ÉS TAN CRETÍ I TAN PPEDANT que creu que amb els seus "sàvis" advertiments, NO DEMOSTRARÀ SER UN PPOBRE I GROTESC PPEDANT ESPPANYOLISTA.



Com diuen ells mateixosL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.