directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU avisa ERC que la campanya acusant-los de corrupció se li pot girar en contra

Oriol Pujol ha lamentat que un partit de govern es dediqui a això i no a explicar el que han fet els últims quatre anys

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha advertit aquest dimarts ERC que la campanya que impulsen els republicans sobre corrupció se'ls pot girar en contra. Després que els republicans presentessin la campanya 'Gent honesta a la política', on donen per fet un finançament irregular de CDC, Oriol Pujol s'ha mostrat sorprès pel fet que un partit de govern es dediqui a això i no a explicar el que ha fet els últims quatre anys. A més Pujol ha fet un avís als republicans: 'Hi ha piròmans que sovint volen encendre el bosc del veí sense adonar-se que el vent gira i t'acabés cremant el teu bosc, i el vent sempre acaba girant'.
oriol pujol, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
Després d'apuntar que li ha sobtat que la 'gran aportació d'ERC' sigui una campanya on parla de CDC, ha recordat que la justícia ja treballa per esclarir el cas Palau, i CiU col·laborarà en tot allò que se li demani. 'Ells sabran per què ho fan i per què decideixen endinsar-se en aquests camins on la justícia ja treballa', ha remarcat en roda de premsa al Parlament.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
22 de setembre de 2010, 18.47 h

Potser m'apartaré del tema central que, evidentment és l'article que estem debatint, per a fer un comentari, el qual suposo que a ningú se li escapa, però que no fa pas referència precisament a l'article. Fixeu-vos: Quants dies fa que estem parlant i debatint sobre manifestacions polítiques i contra manifestacions, des de que en Montilla anuncià la data de les eleccions, notícies les quals llegim en aquest diari i possiblement en molts d'altres ???. Infinitat oi ???. Doncs bé, quantes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
22 de setembre de 2010, 18.24 h

#22 El seu comentari i pensament és molt correcte i en part hi estic d'acord. I he dit en part. M'explico, per a mi si s'hagués estalviat de posar noms propis al comentari, hagués estat d'allò més bé i assenyat, i més a més jo l'hagués votat favorablament. Al posar noms propis o dit d'una altra manera, propaganda, l'ha desvirtuat totalment. Aquesta és la meva reflexió. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
22 de setembre de 2010, 18.10 h

#4 Si aquesta és la seva decissió, és el seu problema. Si tots els que som aquí expliquèssim a qui votarem, gairebé ni caldria esperar les eleccions per a votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
22 de setembre de 2010, 15.24 h

Ex-votant, el Mas diu que reduirà el personal un 25% , així que l´únic que obtindràs per les teves mentides és que els capos de CiU a la presó et tatuïn uns pits a l´esquena per no sentir tant de fàstic quan et "visitin".


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
alfons fletxa santes creus
22 de setembre de 2010, 13.59 h

Tal com diu en Joan Carretero:L’electorat independentista, almenys aquella part que té ganes de votar alguna cosa nova en els comicis del 28-N, demana unitat. I jo hi estic d’acord. Cal el màxim d’unitat possible per assolir els millors resultats possibles, uns resultats que permetin que l’independentisme polític faci un pas endavant i sigui determinant a la cambra catalana si pot ser aquesta mateixa legislatura o, a tot estirar, en la següent. Ara bé, si la unitat absoluta no s’... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
22 de setembre de 2010, 13.51 h

ERC és aquell partit tant transparent i que te les mans tant netes que es paga el lloguer i la hipoteca de les seues seus fotent la ma a la caixa via subvencions a la fundació Josep Irla?.

Certament, tinguent a la seua disposició els presupostos pùblics que paguem amb els nostres impostos i reben el perdò dels deutes a la Caixa per no parlar més dels peatges, quí necessita la "corrupte" financiació legal d'empreses i institucions privades?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20 Eduard Pertíñez
22 de setembre de 2010, 13.05 h

Només aquells que reconeguin amb tranquilitat que dins de la seva organització també pot haver corrupció i animin honestament a tothom a desenmascarar-los són els que poden considerar-se nets. Confio que ERC tindrà clara aquesta premisa. Un partit polític no és menys corrupte perque tingui menys casos de corrupció, sinó perquè si hi ha alguna insinuació de que en té de seguida posa la informació a disposició de qui li pugui interessar. Com ha vingut fent ERC. Això ha de ser aix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
22 de setembre de 2010, 12.47 h

La bruticia i la corrupcio politica a Catalunya es SOCIATA i CONVERGENT. Nomes falta valentia per dir-ho ben alt i força entenedor per a la majoria de ciutadans de Catalunya.
ERC te la valentia i la dignitat de denunciar.ho, tal i com sempre a fet, tot i saben que no li aportara cap nou votant, doncs la corrupcio es estesa per tot el mon socioconvergent catala.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Manel fletxa Barcelona
22 de setembre de 2010, 12.41 h

#16 Només ha calgut que el TC tregués la sentència abans de les eleccions per deixar-vos als de la corrpuCiU sense estratègia.

No t'inventis coses, que el merder que teniu els convergents unionistes amb el Millet és culpa ÚNICAMENT I EXCLUSIVA vostra, no d'ERC.

ERC no fa més que lluitar contra la corrupció, TOTA la corrupció: www.esquerra.cat/genthonesta/

Per cert, sou vosaltres que només sabeu anar contra el Mont... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.