directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE pacta amb el gobierno les mesures del 155 i demana que la intervenció sigui "limitada i breu"

Els socialistes critiquen la carta de Puigdemont i titllen l'oferta de diàleg de "tramposa"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSOE, José Luís Ábalos, ha criticat la carta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i ha assegurat que la democràcia i l'estat de dret "no poden cedir davant l'inadmissible amenaça" de declarar la independència. 
© Congrés dels Diputats

Comparteix
   


Etiquetes
El número 2 del PSOE no ha desvetllat les mesures que estan pactant amb el govern espanyol per la via del 155, però sí ha deixat clar que han demanat a Rajoy que la intervenció sigui "limitada i breu" i que duri "el menys temps possible".
 
El PSOE i el govern espanyol fa dies que es reuneixen per parlar sobre com s'aplicarà el 155. Aquest matí els socialistes han participat d'una reunió a Moncloa amb membres del gobierno. 

"L'objectiu ha de ser retornar a la normalitat democràtica i preservar l'autogovern de Catalunya", ha avançat Ábalos, que ha qualificat l'oferta de diàleg de Puigdemont de "tramposa" i assegura que la integritat d'Espanya "no es negocia". 
 
Per al PSOE, la carta de Puigdemont no dóna resposta al requeriment del govern espanyol i ha criticat alguns dels continguts. Nega que a Catalunya hi hagi "repressió política" i menysté els resultats del referèndum: "sense cap control, només va votar el 38% del cens i això no és la majoria dels catalans", ha dit. 
 
També ha criticat que els partits sobiranistes no vulguin participar de la comissió de reforma constitucional que proposa el PSOE al Congrés. "No els interessa el marc autonòmic ni parlar de la reforma de la Constitució", ha manifestat el secretari d'Organització.  

Amb això, des de Ferraz tampoc donen per bona la resposta de Puigdemont, a qui assenyalen com a "únic responsable del deteriorament de l'autogovern a Catalunya". 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Tallaferro fletxa Centelles
20 d'octubre de 2017, 14.52 h

#1 I ELS SOCISLISTES FENT DE SICARIS DEL PP, TELA, ARA DIUEN QUE SIGUI BREU, PERÒ QUE NO ELS CONEIXES QUE TOTS SON UNS CARAGIRATS I HIPÒCRITES QUE NOMÉS ELS INTERESSA EL PODER I ELS CALERS. SOCIALISTES = PP = FRANQUISME. NO HI HA VOLTA DE FULL


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 d'octubre de 2017, 16.48 h

Encara sort que els socialistes estan preocupats perquè l'atac siga breu: Potser prendran mesures perquè no falle el tir al clatell. mariano és capaç de fallar. Tot siga perquè la víctima no sofrisca. És gent meravellosa, no com el rivera i els seus soviets, per controlar la cultura catalana.
... assegura que la integritat d'Espanya "no es negocia". NO, la corrupció sí. La prevaricació també. La separació de poder també. La democràcia ... També. El terrorisme d'estat ... També. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.