directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mascarell està disposat a ser l'alcaldable del PSC a Barcelona si Hereu abandona

L'Alcalde es mostrava convençut aquest mateix matí que cap dels seus companys de partit li vol 'prendre la cadira'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exconseller de Cultura, Ferran Mascarell, s'ha mostrat disposat a encapçalar la llista del PSC a l'Ajuntament de Barcelona a les properes eleccions municipals sempre i quan l'alcalde Jordi Hereu no vulgui optar a la reelecció. Mascarell ha fet aquestes declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, just unes hores després que Hereu assegurés a TV3 que cap dels seus companys de partit li vol 'prendre la cadira' i que seria 'un error' que el PSC es plantegés un canvi de candidat. D'entrada, la direcció del partit tanca files amb l'Alcalde tot i que es deixarà la proclamació del candidat per després de les eleccions al Parlament i en el primer vídeo de campanya per a les municipals a Barcelona s'ha evitat qualsevol referència o aparició de Jordi Hereu.
ferran mascarell
Comparteix
   


Etiquetes
Mascarell ha opinat que les primàries contra un alcalde que està governant 'no semblen massa convenients', perquè 'el combat és entre l'alcalde i els altres partits'. 'Em sembla una mica estranya, em sembla que no guanyaria ningú, ni l'alcalde ni les persones que es presentessin a fer primàries', ha argumentat l'exconseller de Pasqual Maragall, que ha posat l'exemple de Madrid.

Al seu parer, les primàries 'tenen sentit' quan funcionen de manera ordinària i estructurada, com als Estats Units, però 'acaben desgastant el partit si es fan en situacions d'emergència i situacions estranyes'. Ara bé, ha afegit, que si 'per les raons que sigui', l'alcalde Hereu no hi va i el PSC decideix organitzar primàries, 'això és una altra cosa i probablement tindria una mica més de sentit'.

En aquest punt, en preguntar-li si ell es presentaria, ha indicat que 'depèn de moltes coses', perquè les primàries són només 'la punta d'un iceberg molt més complicat'. Cal mirar si es pot fer l'equip que un vol i desplegar les polítiques que un defensa. 'El que va davant és el projecte de ciutat i l'equip humà. Si això es pot fer, per què no?', ha conclòs.Els nefastos resultats que preveuen les enquestes per a Jordi Hereu després de la imputació de l'exregidor d'Urbanisme pel cas de l'Hotel del Palau i del desastre de la consulta de la Diagonal, han obert el debat successori a la federació de Barcelona malgrat els intents de l'Alcalde per tancar la qüestió. Aquest estiu algunes informacions periodístiques apuntaven a que Mascarell hauria iniciat el passat mes de juny diverses aproximacions a dirigents socialistes. La resposta de l'aparell del partit a la ciutat, controlat pel dimissionari Carles Martí, hauria estat un possible oferiment perquè s'integrés a les llistes però en cap cas la possibilitat de ser el cap de cartell.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
24 de setembre de 2010, 15.30 h

1) DESGRACIADAMENT MES DE 65 DIES LES ELECCIONS D AJUNTAMENTS FALTA TEMPS PERO SR HEREU NO SON SOL ELS SEUS COMPANYS QUI EL VOLEN FOTRE FORA SOM EL BARCELONINS TOTS JUNTS ESTEM FARTS DEL SEU TECNICISME BUROCRÀTIC IGUALITARI QUE ENS FET PERDRE LA SINGULARITAT DE BARCELONA AU CAP A MAGGERRIT QUE TAN L ESTIMA magerrit nom de madrid secle 14 segons la unica verdadera i infalible cope).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Barcelona
24 de setembre de 2010, 11.19 h

#1 Doncs jo cada cop penso més que M.V. va inflar la factura de la campanya convergent a la xarxa, i que el Madí es va deixar prendre el pèl i els diners, vist el nivell del personal que envia per aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Indigeta fletxa Cipsel.la
24 de setembre de 2010, 10.32 h

De vegades penso que Déu va sobrevalorar el seu talent en crear als P$OEcialistes (adaptació d'una frase d'Oscal Wilde).

65 dies i...AL CARRER.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.