directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El degà del Col·legi d'Economistes: "Em trobaran sempre al costat de les institucions catalanes"

Joan B. Casas diu que la institució que representa intentarà trobar solucions "de caràcter pactat"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El degà del Col•legi d'Economistes, Joan B. Casas, ha volgut mostrar una "opinió personal" en la que serà la seva darrera Jornada d'Economistes al capdavant de l'entitat. "Em trobaran sempre al costat de les institucions catalanes i dels representants elegits democràticament", ha dit deixant clar que aquesta opinió no representa el conjunt de la institució, la qual agrupa diferents sensibilitats. En nom del Col•legi sí ha dit que hi ha "preocupació per una inestabilitat política que no beneficia a ningú" i que la seva obligació com a entitat és treballar per "intentar" que es trobin "solucions de caràcter pactat, consensuat, integrador i respectuós per a tothom".
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Després de 10 anys, Casas deixarà el deganat del Col•legi d'Economistes al llarg de l'any vinent i aquest divendres s'ha volgut acomiadar de l'anual Jornada d'Economistes enviant un missatge personal de suport a la Generalitat i al Parlament.

Ho ha fet en un dia marcat per l'actualitat política, en què tots els ulls estan posats en el que passi a la cambra alta catalana –que podria aprovar una declaració d'independència- i al Senat –que ultima els tràmits per tirar endavant l'aplicació de l'article 155 de la Constitució-. 
 
Per la seva part, el president del Consell General d'Economistes, Valentí Pich, ha exigit que es redueixin les "incerteses", les quals no es poden "mesurar, tractar, ni evitar". Pich també ha demanat a la classe política negociació, diàleg i pactes per poder "fer una societat més rica i pròspera". 
 
Casas i Pich han participat a la inauguració de la Jornada d'Economistes 2017, en què també hi ha hagut una conferència del president de Seat, Luca de Meo. La jornada compta amb la presència de 1.300 economistes. La 22a edició de la trobada enguany se centra en analitzar el paper de la intel·ligència artificial i la transformació digital 4.0 a l'economia, a les empreses i a la societat. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.