directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu es reafirma com a candidat i veu Mascarell com ‘un suport’

L’alcalde declara que lex conseller és 'un amic del que mai serà rival’ i creu que és un valor que suma a la seva candidatura

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Jordi Hereu s’aferra a la possibilitat de seguir com a alcalde de Barcelona. La seva lluita però, no és encara contra el candidat de l’oposició, sinó contra les veus del seu mateix partit que li comencen a ensenyar el camí de la porta de sortida. Després que Ferran Mascarell, ex conseller de Cultura, afirmés que estaria disposat a ser candidat sempre i quan Hereu abandonés, el mateix alcalde ha respost fent us del sentimentalisme declarant que Mascarell 'és un amic'. Hereu, creu també que Mascarell no serà mai el seu ‘rival’, fet que indica la disposició de l’alcalde de voler seguir en la seva complicada carrera electoral per revalidar l’alcaldia.

Comparteix
   


Etiquetes
Jordi Hereu està disposat a plantar batalla a tots aquells que li vulguin posar pals a les rodes en la seva candidatura per revalidar l’alcaldia de Barcelona. A vuit mesos dels comicis municipals, el grup socialista barceloní està més inquiet que mai, i amb raó. Les enquestes els hi prenen un dels seus actius històrics més importants, el consistori de la capital catalana. Per aquest motiu, l’aparell del partit ha començat a sondejar noms que puguin entrar en unes eleccions primàries amb Jordi Hereu, l’alcalde més impopular des que els socialistes assumiren la vara consistorial fa més de trenta anys. Ferran Mascarell, ex regidor i conseller de Cultura, ha estat un dels noms que més han sonat per substituir Hereu en la seva lluita electoral contra Xavier Tries. Mascarell ja va mostrar el passat dijous la seva disposició a entrar com a candidat socialista sempre i quan, matisà, Hereu cedís el càrrec.

Mascarell, un amic i mai rival
Hereu però no està disposat a doblegar-se a les primeres de canvi i ha tret a lluir el sentimentalisme per considerar Mascarell com un valor que suma més que resta en la seva carrera electoral. Hereu veu Mascarell com un ‘suport’ ja que és un amic que ‘mai serà rival’. L’alcalde socialista assegura també que l’ex conseller és una peça del projecte socialista que té la ciutat, i que amb ell ‘construïm la mateixa ciutat’.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
27 de setembre de 2010, 14.13 h

AY SR HEREU COM ET FARA MAL CUAN ET FOTREM EL CARRER PERO ARA AIXO NO TOCA NO INTENTIS DESVIA LA PRIMERA CAIGUDA EL 28 NOV


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de setembre de 2010, 18.04 h

Tambe a Barcelona cal EXPULSAR als socialistes com de VIC als convergents. Cal EXPULSAR-LOS a TOTS i de TOT ARREU. Catalunya ja no pot perdre mes el temps amb claudicants unionistes, amb corruptes i mafiossos de la SOCIOVERGENCIA. EXPULSIO TOTAL i URGENT...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.