directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Díez entra en campanya i atomitza l'oferta de partits espanyolistes

Creu que al Parlament hi falta 'gent sensata amb visió de país' · UPyD farà primàries per escollir el candidat a la Generalitat

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Rosa Díez ha entrat en campanya a Catalunya disposada a robar-li vots als altres partits de tall espanyolista que concorreran a les eleccions del 28 de novembre. En el primer acte electoral de Unión Progreso y Democracia (UPyD) a Barcelona i acompanyada del filòsof Fernando Savater, Díez ha afirmat que el Parlament de Catalunya necessita ‘gent sensata amb visió de país’ alhora que ha continuat el seu discurs apel•lant als problemes reals de la societat i al ‘monolingüisme’ que segons Díez, afecta Catalunya. Amb una argumentació evocadora del partit d’Albert Rivera i davant d’una setantena de simpatitzants, la líder unionista ha remarcat la nacionalitat espanyola de la ciutat de Barcelona asseverant que ‘és Espanya’.

Comparteix
   


Etiquetes
Díez creu que és el moment de la seva formació ja que s’està vivint en un context polític on PSOE i PP han deixat de ser partits nacionals per cedir a les ‘pressions dels nacionalistes’. Per aquest motiu, la líder de UPyD ha demanat el vot per la seva formació ja que al Parlament de Catalunya hi falta gent ‘sensata que tingui visió de país’. El discurs de l’ex eurodiputada socialista, que defensa la solució dels problemes reals de la ciutadania o el bilingüisme per Catalunya, recorda a l’ideari de Ciutadans, fet inequívoc que l’entrada de Rosa Díez en el panorama electoral català entrarà en conflicte directe amb PP i Ciutadans, que lluiten pel mateix electorat. Curiosament, l'eslògan adoptat per la seva formació, Lo que nos une, concorda amb el del Partit Popular, que també ha decidit posar aquesta màxima en els cartells preelectorals.

Díez, que ha estat acompanyada del filòsof Fernando Savater, ha declarat que estava a la seva ciutat, Barcelona, que és ‘espanyola’. Davant d’una setantena de simpatitzants, Díez ha respost a les preguntes que li han estat formulades.

Primàries 2 d’octubre
UPyD celebrarà les seves eleccions primàries el proper 2 d’octubre on es podrà escollir el candidat a la presidència de la Generalitat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
26 de setembre de 2010, 18.30 h

Ni la promesa de concert econòmic de ciu, ni el federalisme d’ic, ni la recuperació de l’estatut del psc no seran possibles sense la reforma de la constitució espanyola, la qual necessita el suport, que mai s’aconseguirà, del pp i del psoe.
Només la proclamació d’independència és viable perquè significa construir una nova legalitat amb el vot de 68 diputats catalans i perquè ha estat avalada per l’ONU. Per contra, convocar un referèndum il·legal mai serà possible perquè... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
26 de setembre de 2010, 01.08 h

Pasqual, .mira, t'ho explicaré de forma senzilla, perquè ho entenguis a la primera. Aquest era un país dominat fins fa poc per la sociovergència. La irrupció de l'independentisme d'esquerres, pacífic i democràtic, representat per Carod, Puigcercós i altres, va ocasionar un autèntic tsunami polític a tot l'Estat espanyol. ERC, inicialment, va cometre errors de principant eixelabrat i, en la segona part del partit, diguem que, sí, efectivament es va apoltronar massa i això, a molts,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Quim fletxa PPC
25 de setembre de 2010, 23.43 h

La part positiva és que ja que els clubs de fans faran que es perdin molts vots independentistes pel camí, els feixistes espanyols també tindran divisió i il·luminats que també els faran perdre vots, Encara que d´aquests feixistes no ens podem fiar perquè ells si que són capaços d´unir-se entre ells com van fer a Euskadi. Vosaltres mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPC
25 de setembre de 2010, 23.30 h

#1 Des de quan els dels clubs de fans són els únics representats de l´independentisme si fins ara l´unic que han demostrat és ser uns inútils que només fan que crear divisió i enfrontament entre independentistes. Menys prepotència i més humilitat especialment per part de Sic que demostren un prepotència que ja ratlla la barroeria i el xulerisme degenerat dels proxenetes. A veure si quan diuen que són els independentistes el que volen dir és que són els més prepotentistes. Per llo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de setembre de 2010, 23.22 h

#2, posats a analitzar mirem amb deteniment les conseqüències del que dius: RCAT i SI seríen ultranacionalistes catalans, mentre que els d'ERC es gent moderada, d'anar fent, de pluja fina, vaja del grup de CiU, on tu t'inclous. Corolari: ERC abans amb CiU que amb RCAT o SI.

Preneu-ne nota lectors que per aquí passeu, aquest és l'independentisme d'ERC: abans amb CiU que amb RCAT o amb SI. Així cobren del CNI per mantenir els independentistes lluny de la seva feina.

Ni un vot per a CiU, p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de setembre de 2010, 23.11 h

No, Pasqual. Jo et faré l'anàlisi correcta: estrictament hi ha quatre formacions (ultra)nacionalistes. 2 representen l'espanyolisme. Són UPyD i Ciutadans/Partido de la ciudadanía; els altres, ultranacionalistes catalans, són RCAT i SI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de setembre de 2010, 17.37 h

Vaja, vaja, desunió a l'unionisme dels unionistes NO nacionalistes que per davant de tot volen la unitat d'Ecspanya: UPyD, PPC, PSC, CiU, ICV, La Nebrera (no se com es diu el seu partit) i no se si m'en deixo algun.

Mentrestant l'independentisme, amb RCAT i SCI, és bipartidista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.