directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] La CUP acompanya al Govern cessat a Madrid

La formació anticapitalista es desplaça a la capital de l'Estat per fer costat als consellers i membres de la Mesa

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La CUP s'ha desplaçat aquest dijous a Madrid per fer costat als consellers i membres de la Mesa citats a declarar per l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem.
Captura del vídeo de la cupaire Gabriela Serra
Captura del vídeo de la cupaire Gabriela Serra
© Twitter @cupnacional

Comparteix
   


Etiquetes
La cupaire Gabriela Serra ha assegurat en un vídeo difós per Twitter que els membres del Govern i de la Mesa tenen tot el poble al seu costat. 


Els membres de la Mesa ja són al TS

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres sobiranistes de la Mesa ja han arribat al Tribunal Suprem de Madrid. Estan citats en condició d'investigats pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.

El magistrat Pablo Llarena els ha citat a tots a les 9.30h, sense que es conegui l'ordre en el que hauran de declarar.

Puigdemont i 4 quatre consellers destituïts, a Brussel·les 

Els membres del govern destituïts han començat a arribar ja a l’Audiència Nacional, on estan citats a declarar a partir de les 9 del matí davant la jutgessa Carmen Lamela, que els investiga per suposats delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i delictes connexos. 

Tots declaran davant la magistrada menys el president Carles Puigdemont i els consellers destituits Meritxell Serret, Antoni Comín, Lluís Puig i Clara Ponsatí, que es troben encara a Brusel·les i han demanat declarar des d'allà. 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 de novembre de 2017, 12.28 h

ALS AMICS DE LA CUP, QUE AHIR JA VAIG ELOGIAR, AVUI DIVENDRES, CORRA QUE EL REINO A TRAVÉS DEL GOVERN DEL NAZISME ACTUAL,ELS VOL IL·LEGALITZAR, ALERTA DONCS!, LA CUP ENS SERAN IMPRESCINDIBLES EN EL BON FUNCIONAMENT DE LA REPÚBLICA, L'ÚNICA ESQUERRA QUE HI HA, ELS ALTRES AMB UN EUFEMISME NI DIREM DESLLEIALS, PERÒ ACTUEN COM LA DRETA MÉS EXTREMA, HAN ESDEVINGUT UN AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ AMB NEPOTISME.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 de novembre de 2017, 11.47 h

DE LA CUP NO EN DUBTEM, TREBALLA A CONSISTORIS DE TRENTA ANYS, HAN ESDEVINGUT EN L'ETAPA PARLAMENTARI, L'UNIC EXEMPLE QUE SÓN A CATALUNYA, I PAÏSOS CATALANS.TOTS ELS QUE SE'N DIUEN VIUEN AGENOLLATS ALS PODERS FÀCTICS A VOLTES PRODUINT FÀSTIC SOCIAL. DONANT SUPORT A LA DRETA MÉS EXTREMA, ESSENT SIMPLE AGÈNCIES DE COL·LOCACIÓ AMB NEPOTISME, I A MARINALEDA TRAINT LA FEINA DE DÈCADES, ON EL SOCI A BARCELONA EL PSOE, VOL DESNONAR ELS JORNALERS, AMB ATUR ZERO I MOLTS AVANTATGES SOCIALS, DIEN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 de novembre de 2017, 10.47 h

Per fi hem aconseguit un altaveu prou gran per a que Europa i el món puguin veure la veritable cara del franquisme espaÑol. Crec que tothom podrà veure els tics facciosos, les tendències neofatxes, i que ningú les podrà obviar. Fascio espaÑol, fora caretes i fes-te veure el radicalisme que gastes. Els socis europeus estaran previnguts i els catalans ho agraïrem.
Fatxes, per més que potinegeu i remeneu la justícia de l´estat, la veritat sempre acaba sortint. L´oli sempre queda separa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.