directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aquest és el missatge contra la violència ultra de Junqueras des de la presó

Acusa el PSC de callar i emparar aquestes agressions

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Junqueras recorda que aquest dissabte a Mataró una parella de joves va ser "agredida" per un grup de persones "abillades amb banderes espanyoles", i lamenta que "si t'apallissa" un grup d'extrema dreta" en nom de la defensa de la unitat d'Espanya "no passi res". 
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
El vicepresident de la Generalitat destituït pel gobierno, Oriol Junqueras, ha escrit un article d'opinió des de la presó d'Estremera que publiquen els diaris 'Nació Digital' i 'Público' on exigeix al PSC que condemni la "violència" ultra als carrers.
 
A més, el també conseller d'Economia es pregunta per què la direcció dels socialistes "esperona repetidament la participació en actes on es produeixen agressions violentes". "Com és que calla i empara amb el seu silenci i/o connivència la violència?", afegeix l'article.
 
En contra, Junqueras agraeix a la direcció de Podem a Catalunya per la "digníssima actitud de tants i tants cercles" del partit davant el 155 i l'1-O, així com l'actitud "exemplar" del secretari general del partit a Catalunya, Albano Dante Fachin, a qui envia el seu "agraïment i estima".
 
Per últim, el vicepresident es dirigeix al poble català per demanar que mantingui com a valor el respecte als drets fonamentals, a la convivència i l'expressió pacífica de les seves idees, "siguin les que siguin".
 
"Ja hem demostrat que a Catalunya es pot manifestar un milió de persones festivament i sense que es trenqui ni una sola paperera. Que tothom en prengui exemple, si us plau", conclou el text.

El moviment veïnal de Mataró condemna l'agressió "feixista"

El secretariat de la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (FAVM) ha emès aquest dilluns un comunicat de condemna de les agressions que va patir dissabte un jove de la ciutat "a mans d'un grup d'extrema dreta" durant la manifestació unionista que va recórrer els carrers de la ciutats per reivindicar la unitat d'Espanya.

El moviment veïnal reclama a totes les institucions i partits polítics que rebutgin frontalment aquest tipus d'actituds i avisa que qualsevol que no ho condemni i es mantingui equidistant "estarà donant suport implícit" a les agressions, ha explicat el president de la FAVM, Juan Sánchez.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de novembre de 2017, 13.29 h



Oriol, els acusem tots del mateix........ POBRE PSC.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
6 de novembre de 2017, 12.05 h



AHORA QUE UN CONSORCIO DE PERIODISTAS QUE INCLUYE (Le Monde, The Time, The Guardian, etc.) HAN DEMOSTRADO FEHACIENTEMENTE LA CUENTA SUIZA DE TRIAS QUE CUANDO LA DENUNCIO EL MUNDO LA NEGABAIS SOLO PORQUE LO PUBLICO ESE PERIODICO.



JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.