directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Barcelona Decideix fa campanya durant la Mercè

S'han pogut veure pancartes de la consulta a bona part de les places que acollien actes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Barcelona Decideix ha aprofitat les festes de la Mercè per fer campanya de la consulta sobre la independència de Catalunya, a celebrar a la capital catalana el proper 10 d'abril del 2011. El desplegament informatiu i publicitari ja va començar el divendres quan les cinc colles castelleres barcelonines (Sants, Barcelona, Gràcia, Sagrada Família i Poble Sec), formades en pilars de quatre, van desplegar banderoles de Barcelona Decideix a la plaça de la Mercè. Igualment, la plaça Sant Jaume també ha acollit durant les actuacions castelleres una pancarta gegant de la plataforma en un edifici situat a la banda sud. I el dissabte, una altra pancarta gegant es va penjar al pas del correfoc i dels diables.
barcelona decideix
Comparteix
   


Etiquetes
BCN Decideix també ha volgut estar present als concerts de la Mercè. El grup 'Obrint Pas' va sortir a l'escenari amb samarretes i una gran pancarta al·lusives a la consulta amb una rebuda 'espectacular' del públic. Altres músics com Lax'n Busto, Feliu Ventura i Quimi Portet van mostrar també el seu suport a la iniciativa. Un equip d'audiovisuals, dirigits per Joel Joan, ha estat seguint totes les accions per fer-ne un videoclip de Barcelona Decideix.

A banda d'aquestes accions, BCN Decideix va posar diferents parades informatives a punts clau de les celebracions de la Mercè i diversos grups itinerants de voluntaris van estar repartint informació sobre la consulta. L'acció culminant ha estat al Piromusical de Montjuic, on nombrosos voluntaris han repartit informació als espectadors.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.