directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2019 00:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PDeCAT exigeix a Colau que demani perdó per haver reclamat explicacions al govern empresonat

El Grup Demòcrata vol parlar amb Colau però li reclama que materialitzi la ruptura amb el PSC i canviï d'actitud amb l'oposició

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Grup Demòcrata, Jaume Ciurana, ha assegurat que estan oberts i tenen la "màxima predisposició" a parlar amb el govern de BComú, però ha reclamat a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que primer materialitzi el trencament amb el PSC i alhora canviï d'actitud amb l'oposició. 
El líder del Grup Demòcrata a Barcelona, Xavier Trias
El líder del Grup Demòcrata a Barcelona, Xavier Trias
© Patrícia Mateos

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, ha exigit a Colau que demani perdó per haver reclamat explicacions al govern empresonat. "No sóc cap endeví si dic que entrar en el govern és altament improbable i impossible per l'actitud quotidiana i sistemàtica de Colau.

Tenim la mà estesa, volem seure i parlar de tot, però dependrà de l'actitud de BComú", ha argumentat en roda de premsa, on ha afegit que abans de tot caldrà veure si la ruptura amb el PSC és "cosmètica o real".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
agromenauer fletxa gracies Chiquito EPD
14 de novembre de 2017, 00.28 h

#2 franquista


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
13 de novembre de 2017, 16.45 h

ua jua jua jua ju jua

la pnsati, la mari carmen forcadell, el fuigtonton, todos estan reculando, que era simbolica, que no era de verdad, que era una broma Mariano


NO SABEN COMO VENDER A LOS FRUSTRADOS NAZIS QUE NA DE NA


QUE PENA ME DABAN TODOS Y QUE ASCO ME DAN


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de novembre de 2017, 13.07 h



Es molt ambiciosa i fica la "pata", tot sovint......


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat




EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més



BLOGS enquestes

Vicenç Plans Vicenç Plans
Els espanyols de Catalunya: una etapa necessària (24/4/2019)
Cesc Batlle Cesc Batlle
Viatge al país dels blancs
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
San Jorge de la Constitución
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
Absolutament insostenible
Pedro I. Altamirano Pedro I. Altamirano
Fusilemos al Puigdemont
Joan Lladonet Joan Lladonet
Per què no votaré “Ciudadanos”?
Màrius Viella Màrius Viella
Quan mentir no es castigat








#xocdetrens fletxa








#CATALUNYAusurpada fletxa






logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.