directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Estat internacionalitza el procés: Russia respon Zoido

El ministre rus d’Exteriors nega qualsevol ingerència al procés català i acusa el govern espanyol de crear “histèria sensacionalista”

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN/M.B.- La internacionalització de la situació política a Catalunya que tanta por ha fet sempre a l'Estat espanyol sembla que s'ha acabat materialitzant, en part, gràcies a la seva insistència a relacionar el govern rus amb el procés català. Els seus continus intents de vincular ingerències russes amb les aspiracions sobiranistes del poble de Catalunya, han provocat que el Kremlin s'acabi posicionant per negar allò que amb tant de fervor ha assegurat l'executiu de Mariano Rajoy i -per tant- se'n parli arreu del món. La resposta russa arriba després que el ministre espanyol d’Exteriors, Alfonso Dastis, denunciés aquesta qüestió en un Consell de Ministres de la Unió Europea, on va assegurar que el govern espanyol tenia “dades” de la “intervenció” russa “en la desinformació i manipulació en relació amb el referèndum i als posteriors esdeveniments a Catalunya”.  
russia president vladimir putin
El president rus, Vladimir Putin, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
El ministre rus d’Exteriors, Serguéi Lavrov, ha qualificat aquest dimecres les informacions que apunten a la intervenció russa en la qüestió catalana d’“histèria” i ha afirmat que són el resultat de “problemes interns no resolts” a Espanya. “És possible que això s’expliqui perquè en les capitals dels països des d’on arriben aquestes acusacions, ja sigui Madrid o Londres, no tenen els seus problemes interns resolts plenament”, ha dit Lavrov. A més, el ministre rus d’Exteriors ha acusat el govern espanyol de crear “histèria sensacionalista” per tal de “distreure l’atenció dels seus electors de la seva incapacitat per resoldre els problemes interns”.

De la mateixa manera, el portaveu del Kremlin, Dmitri Peskov, ha tornat a negar la ingerència russa en el procés català. Peskov ha assegurat que “no existeixen proves” que el govern rus hagi interferit en la qüestió catalana. “Ni les autoritats espanyoles, ni l’OTAN ni els mitjans de comunicació han presentat cap argument que mereixi atenció a favor d’aquestes acusacions, és per aquest motiu que considerem que aquestes afirmacions no tenen fonaments”, ha assenyalat Peskov.
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
pepet fletxa El Vendrell
16 de novembre de 2017, 16.26 h

#1 jA SOM DOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
16 de novembre de 2017, 12.07 h

I si som independents, però no som europeus, encara millor per fer els tractes amb qui vulgui encara que sigui amb Rússia si ens porta el seu gas a preus més assequibles i que no doni guanys als déspotes espanyolistes. Que aixó és una altra realitat. QUE RUSSIA INTRODUEIXI EL SEU GAS A EUROPAA TRAVES DE CATALUNYA I A PREUS QUE ARRUININ ALS GOBIERNOS CORROMPUTS... entre altres coses


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Fd'A. fletxa Calders
16 de novembre de 2017, 11.28 h

A Espanya, els mitjans de comunicació que teniu comprats s'empassen tot el que diu un ministre com si fós dogma de fé, Fora d'Espanya, ningú us farà cas si no presenteu proves.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Laia fletxa Vic
16 de novembre de 2017, 08.01 h

#1 Exacte jo tambe, ja ho diuen que nomes es pot ser esCañol qui no pot ser res mes


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de novembre de 2017, 22.22 h



BAMO SABER , QUIENG PUÉE NEGAL QUE DETLAH DER SUCIOSONISMO SIPARATITTA CATALANG EHTÁ EL . . . O R O . . .D E . . . M O H C Ú ???!!! EING? QUIENG LO PUÉE NEGAL, SI EH UNA EBIDINSIA NOTARIA ??


TOA LA GENTE CURTA E INSTLUIDA COMO CHIO O MARINO RAJOY, SABEMOH QUE LA CONJURA JUDEO-MASÓNICA ORQUEHTADA POL CONTIBERNIO ISQUIELDITTA INTELNASIONÁ, ETÁ DETLAH DE TOO LO MALO.


AHI QUE DEFENDÉ LA PRATIA CONTLA LAH INTLOMISIONEH DER COMUNIMMO ATEO SEPARATITTA. Y LA DEFINDEREMOH CON NUETLA SANGL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
15 de novembre de 2017, 21.03 h




PREFEREIXO DIRME CAT-RUSSIA ABANS QUE ES-PATRAÑA

QUALSEVOL COSA ABANS QUE ES-PATRAÑA





Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.