directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Collboni acusa Colau de "fer desaparèixer" la reactivació econòmica com a prioritat municipal

El fins ara segon tinent d'alcalde carrega contra l'alcaldessa per la reestructuració del govern

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN/A.G. | El repartiment de les responsabilitats que tenien fins ara els socialistes al govern de Barcelona no ha agradat massa al fins ara segon tinent d'alcaldia i ara líder a l'oposició del PSC a l'Ajuntament. Jaume Collboni ha acusat aquest dijous l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de "fer desaparèixer" la reactivació econòmica com a prioritat i de "menystenir" la cultura, dues de les competències que fins avui eren la seva responsabilitat. 
© Gemma Sánchez

Comparteix
   


Etiquetes
"L'àrea d'Empresa, Cultura i Innovació perd pes polític, queda dividida i desapareix de les prioritats del govern en solitari de BComú", ha dit Collboni sobre el nou cartipàs municipal.
 
El líder del PSC a l'Ajuntament s'ocupava precisament d'aquestes competències. A parer seu, la nova estructura "evidencia la impossibilitat de governar una ciutat com Barcelona amb onze regidors".
 
Amb la reestructuració, l'àrea d'Empresa i Innovació les assumeix la tinència d'Economia amb Gerardo Pisarello que, per tant, s'encarregarà de tota la política econòmica de l'Ajuntament. Cultura passa dins d'un comissionat dins la tinència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència.
 
En aquest sentit, Collboni ha criticat que àrees com Empresa, promoció econòmica o Comerç i Mercats ara quedin dividides i perdin pes en mans de diferents comissionats "en moments tan complexos, fruit de la inestabilitat política que viu el país", ha sentenciat.
 
Pel que fa a l'àmbit de cultura, ha lamentat que es torni a la situació anterior a l'entrada del PSC al govern, que, segons els socialistes, es va caracteritzar per una absència de lideratge polític i de visió sobre la política cultural a la ciutat".
 
Amb tot, ha dit que confia que en el futur es podrà "refer l'espai d'esquerres" a la ciutat i ha allargat la mà al 45% dels inscrits de BComú que van defensar l'acord de govern. També ha aprofitat per mostrar el seu orgull per la feina feta per l'equip socialista aquest any i mig.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
16 de novembre de 2017, 18.10 h

Por la boca muere el pez... I VOSALTRES HO HAVIEU ACCEPTAT, per tal de seguir xupant poltrona. Es clar que ara xerrareu més que un lloro. Sort, doncs ens enterarem de moltes podridures conjuntes. Aviat sereu fora uns i altres vividors ineptes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.