directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El sindicat dels Mossos demana posar fi a la persecució dels agents

La USPAC denuncia la falta de garanties en la investigació

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN | El sindicat USPAC ha exigit que se suspenguin de "forma immediata" les declaracions dels agents en relació a la seva actuació durant l'1-O davant la Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos d'Esquadra, organisme que s'encarrega del control del personal policial del cos a través de la investigació de les presumptes actuacions il·legals i l'aplicació de les sancions disciplinàries que s'escaiguin. El sindicat farà arribar aquesta petició al secretari general tècnic del Ministeri d'Interior, Juan Antonio Puigserver, i al ministre, Juan Ignacio Zoido. 
nazis, unionisme, mossos,
Comparteix
   


Etiquetes
El sindicat ha demanat també que es deixin sense efecte les declaracions previstes per dimecres i dijous d'aquesta setmana a Tarragona i Lleida, respectivament, i les següents a Barcelona. La USPAC ha denunciat, a més, que amb aquest procés s'està "desviant el focus d'atenció de l'1-O" cap als mossos i no cap als comandaments. 

Amb això, subratllen que el procediment es fa sense "les degudes garanties" i es permet que els agents declarin sense advocat, tot i saber que la informació formarà part d'un procediment penal i podrà servir de base per a la seva condemna si la informació és remesa a l'Audiència Nacional.
 
Expliquen que el cas té origen en l'atestat de la Guàrdia Civil, sobre el qual ja hi ha una investigació en marxa i asseguren que hi ha una "multitud" de jutjats d'instrucció investigant els agents dels Mossos que han de declarar davant la DAI, fet que pot comportar "prejudicialitat penal".
 
Entre les preguntes els agents per part de la DAI, es demana les instruccions rebudes abans de l'1-O, qui les va facilitar, si es van rebre instruccions per no impedir la votació o per què no es van tancar centres escolars, entre d'altres, com si la policia espanyola i la Guàrdia Civil els va sol·licitar suport.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
28 de novembre de 2017, 11.58 h

PERSEGUEIXEN ALS MOSSOS, I DEGRADEN, QUAN VAN SER EXCEL·LENTS EN ELS ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS, AMB DISSET ASSASSINATS, AMAGUEN L'OPERACIÓ CARONTE DEL 2015, ON VAN AVISAR ALS GIHADISTES QUE ELS MOSSOS ELS VIGILAVEN. VATUA1 FET DE CRIMINALITAT EXTREMA, I L'IMAN DE RIPOLL CONFIDENT DEL C.N.I. NO EL VAN EXPULSAR AL SORTIR DE LA PRESÓ MALGRAT LA LLEI ESPANYOLA HO MANA, EL C.N.I, EL VA EXONERAR,, EL VA VISITAR DIVERSES VEGADES A RIPOLL, PER SI ESTAVA ADOCTRINANT BÉ ALS TERRORISTES, ARA E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de novembre de 2017, 20.47 h

Ara ens toca plorar com dones, el que no hem defensat com homes! La mare de Boabdil li va dir al marxar de Granada el desterrament africa, nosaltres podem ser amos de casa nostra, però la por ens paralitza, i els castellans no regalaran res que humiliacions, opressió i repressió, volen la destrucció dels catalans, tres-cents anys de neteja ètnica i intents d'assimilació prohibint la nostra cultura, ho demostren i al mateix temps demostren que han fracassat, llastima que tan bon poble ting... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de novembre de 2017, 19.36 h

Los anuncios de su web son estafas, concretamente este:
http://wwc.addoor.net/r/?trigger_id=168&channel_id=309&item_id=273&syndication_id=110&pos=0&uid=sWAsuTNX/Sa&sid=kdBi9fJJhJZ&event_id=MgqjQi0&query_id=syndication-110-ca&r=http%253A//efght.pro/%253Ftarget%253D-4AAKsAgF6AAAAAAAAAAAABGJg_AMA%2526ap%253D421



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.