directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans acusa als sindicats d'impedir el 'dret a treballar'

Jordi Cañas: 'Es vergonyós que el secretari general d'UGT, Josep María Álvarez, digui que el dret a no fer vaga no existeix'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha acusat als sindicats majoritaris de 'fer servir comportaments ‘pseudomafiosos’ per aconseguir un fals èxit en la convocatòria de vaga general'.'L'actitud violenta dels piquets coactius és un atemptat contra la llibertat dels treballadors per decidir si secunden o no la jornada de vaga', ha assegurat Cañas, qui ha acusat els sindicats de tenir 'por a la llibertat'. El portaveu de Ciutadans ha qualificat de 'vergonyós' que el secretari general d'UGT de Catalunya, Josep María Álvarez, hagi afirmat que 'el dret a no fer vaga no existeix'. Aquest és el respecte que tenen els dirigents sindicals a la llibertat dels ciutadans', ha reblat Cañas.
jordi cañas, ciutadans, consultes
Comparteix
   


Etiquetes
'Josep Maria Álvarez és un sindicalista que es va manifestar juntament amb els independentistes a favor del dret a decidir sobre la independència de Catalunya, però nega als treballadors el dret a decidir si secundar o no a la vaga, una paradoxa que evidencia la pèrdua de rumb d'un sindicalisme català que ha traït els drets dels treballadors venent-se als nacionalistes', ha assegurat Cañas, qui també ha recordat que la Constitució 'garanteix el dret a la vaga i el dret al treball i és paradoxal que aquells que defensen els drets dels treballadors estiguin coaccionant la llibertat d'aquells que han decidit no secundar la vaga'.

Pel portaveu de Ciutadans 'aquesta jornada de protesta certifica el fracàs del model sindical espanyol, un model caduc, de cúpules sindicals engreixades a l'ombra del poder polític, que han mirat cap a un altre costat mentre es destruïen milions de llocs de treball i que solament ha reaccionat per cobrir-se les esquenes davant la seva connivència i complicitat amb les desastroses polítiques del Govern de Zapatero'.

Per últim, Cañas també ha carregat contra la Generalitat, en denunciar que el Govern també fa mesos que es troba 'en serveis mínims', ja que no ha garantit 'la llibertat dels treballadors' i segons el seu partit s'ha convertit en 'còmplice' del comportament dels sindicats.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
30 de setembre de 2010, 13.53 h

Ciudadanos cerquen traidors, a la seva causa. En trobaran molts, més o menys un 98% de la població catalana som traïdors segons Ciudadanos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
capsigrany fletxa riumors
30 de setembre de 2010, 12.51 h

quants treballadors de Intereconomia i el Mundo volien fer vaga i no van poder per la coacció empresarial d'aquests grups mediàtics d'extrema dreta? d'això no en parlen. Ciudadanos i aquests grups mediatics s'autoalimenten i promocionen pasant tota les informacions que obtenen a traves del parlament per filtrar-los a aquest mitjans


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
borinot fletxa barcelona
30 de setembre de 2010, 11.33 h

Hi han piquets per part de treballadors
Hi han amenaces (es molt més efectiu) per part dels empresaris.

El 95% dels temes que parlen els de ciudadanos és a favor del nacionalisme espanyol i contra el català. Però el 5% restant, és sempre a favor de la dreta i extrema dreta.
En aquest cas es posiciona a favor de la patronal. Només denuncia els sindicats i els treballadors i no la patronal que coacciona.

El nacionalisme espanyol sempre és de dretes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de setembre de 2010, 11.05 h

QUIM no es molt pixor es va passar tota la tarda al CANAL CATALÀ AMB AL FACHA DEL PROFESOR LACAJA I EL MOSSEN RENEGAT DONANT LA PARAULA Aquest CANAL ES PITJOR QUE INTER.... PER QUE EL PAGUEM ENTRE TOTS ELS CATALANS I CADA TARDA TE INVITATS COM EL YOYAS ESPASA CAJAS NEBRERA ETC COM PODRIEM FOTERLI MA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Thor fletxa Igualada
30 de setembre de 2010, 10.34 h

Es trist però aquest cop tenen raó, esclar que aquesta opinió la te molta gent de tots colors politics. I no cal ser de dretes per estar en contra una vaga que no servirà per res, només per perdre calers i donar la imatge de republica bananera que tenim a Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Manel fletxa Barcelona
30 de setembre de 2010, 10.18 h

Els "ciudadanos" cada cop s'assemblen més als lerrouxistes de principis del s. XX: deien que estaven "a favor dels treballadors", però només eren espanyolistes anticatalans i reaccionaris, i al final van acabar governant amb la dreta durant la República.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de setembre de 2010, 10.03 h

doncs aquest cop estic d'acord amb ells. qui collons s'han pensat que són els piquets aquests de les pilotes per dir-te el q has de fer i el q no has de fer? que els donin pel cul! que tots som prou grandets per a decidir si volem fer vaga o no. i el mateix va per a la patronal, que són encara més feixistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPC
30 de setembre de 2010, 05.41 h

Aquesta colla de feixistes de merda ahir es devien passar el dia veient interconofacha i ara es dediquen a repetir les seves consignes. fastigós molt fastigós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.