directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Una unionista etziba un ''visca Catalunya lliure'' per cloure una discussió espanyolista

La conversa més surrealista entre les files nacionalistes espanyoles

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | El documental de la televisió pública d'Israel, Kan, sobre el cas català ha deixat una de les escenes més estranyes que s'han pogut veure en les manifestacions unionistes.

Comparteix
   

En un moment del reportatge els periodistes cobreixen la concentració espanyolista que es va fer el 18 de novembre a la zona alta de Barcelona, espai on es produeix una de les discussions més estranyes que s'han donat mai.
 
El periodista entrevista una de les manifestants que expressa la seva indignació per veure "com evolucionen les coses", i titlla d'"injust" els esdeveniments, ja que posa en una situació molt particular "la gent que se sent catalana i espanyola": "hem d'estar tots junts, amb diàleg. No pot ser que s'amenaci a qui no pensa com tu, fa molta pena".
 
El discurs, que segueix el missatge unionista, de cop i volta ha tingut un gir dramàtic quan ha afirmat que ella és "castellanoparlant", una afirmació que ha fet entrar en escena una segona dona unionista que ha afirmat que ella és catalanoparlant i que això no era un impediment per voler la unitat. Ha estat en aquest moment quan, de cop i volta, la que deia utilitzar només el castellà li etziba "som gent de pau, i ningú ho entén, vosaltres no ho sou, sempre feu 'algo' feu aquestes coses", i conclou, "visca Catalunya lliure".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Núria fletxa Barcelona
29 de novembre de 2017, 18.06 h

Jo l' he captada al moment la senyora que parla es inde, sens cap dupte, hi qui ni no ho capti, be les seves paraules que escolti de nou.

Núria
VISCA LA REPUBLICA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
AliBay fletxa Cornellà de Llobregat
29 de novembre de 2017, 18.05 h

Evidentment, no és unionista. És a prop d'un ramat de boinapitecus, porta ulleres forques, no vesteix una samarreta reivindicativa però tot el que diu és propi d'una independentista. Que se sent espanyola, a més de catalana? Coi, us en puc presentar tres grapats només entre amics i veïns que eren i són espanyols però voten per la independència i el 1-O van estar amb mi protegint el col·legi que ens va tocar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Dave fletxa Figueres
29 de novembre de 2017, 12.54 h

Aquesta inmigant espanyola a part de manipuladora, mentidera i inculta, és una filla de la gran puta, són ells els violents i els que amancen contra qui no pensa com ells. Gent de pau diu la tia, no saba jo que ostiar i amenaçar a gent era ser de pau.

Aquesta espanyola es pensa que els de fóra no tenen ulls i no saben veure el que passa? es pensa que no saben veure qui agradeix i qui no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
cesc fletxa Tiana
29 de novembre de 2017, 12.03 h

Crec que no heu entès la situació. D'unionista res. Aquesta senyora és una independentista castellanoparlant que acusa als de la manifestació unionista de no sé gent de pau. I queda clar quan diu 'nosatres sí que ho som, vosaltres no'. Per tant clarament s'enten que hi ha dos bàndols. I acaba amb un visca catalunya lliures.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
david fletxa Barcelona
29 de novembre de 2017, 11.58 h

La notícia es incorrecta, mireu el video de nou...la senyora que parla es indepe i s'enfronta a la sra de l'estanquera q li parla en català. Repeteixo, la sra q parla castella es indepe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| ||☆|| || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || ||☆|| || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Tot poble té dret a un estat on la seva llengua vernàcula sigui oficial en TOT l'estat.
28 de novembre de 2017, 19.48 h




MIRAGLO !! MIRAAAAGLOOOOO !!!!


A BISTO LA LUUUUUUSSSSSS !!!!


EHTA MUSCHIACHIA A BISTO LA LUS !!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.