directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Susanna Griso beatifica la ultradreta espanyola

Entrevista a una suposada víctima d'un atac independentista

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | Un gol per l'escaire o una intoxicació intencionada? Aquesta pregunta només la pot contestar Susanna Griso i el seu equip d'Espejo Público. Resulta que avui han entrevistat una noia que suposadament va rebre un atac independentista, que no ha estat demostrat encara. El pitjor de tot és que la noia de Balsareny, Cristina Arias Maya, és membre de la plataforma unionista i d'ultradreta nacionalsocialista Hermandad Hermanos Cruzados.
susanna griso, espejo publico
Susanna Griso entrevista una noia d'ultradreta


ultradreta, manifestacio, feixisme, unionisme
La Cristina Arias i Jordi Cervantes a la manifestació d'ultradreta a Manresa
© Hermandad Hermanos Cruzados


Jordi Cervera
Jordi Cervera

Comparteix
   


Etiquetes
Susanna Griso s'ha endut el premi a la millor entrevista per a mostrar un grup violent i d'estètica feixista com una víctima benevolent i arraconada. Ha passat avui en directe al programa matinal d'Antena 3 Espejo Público. Albert Castillón presentava el cas de Cristina Arias Maya, una veïna de Balsareny que ha rebut un suposat atac independentista per tenir una bandera espanyola penjada al seu balcó.
 
De moment, els fets s'estan investigant i no hi ha declarada l'autoria oficial. Malgrat això, l'equip de Susanna Griso l'ha entrevistat en directe. Però el que han obviat de manera vil és la pertinença a un grup d'ultradreta de la veïna de Balsareny. Diferents fotos d'ella, amb la seva parella, Jordi Cervantes, d'estètica encara més radical, formen part de la plataforma Hermandad Hermanos Cruzados. De fet, van ser presents a la manifestació d'ultradreta a Manresa que va acabar amb aldarulls. 
 
Una família radical espanyola

La parella de Cristina, en Jordi, és la persona que va insultar greument uns excursionistes que es feien una foto amb una estelada. Més avall trobareu el vídeo. També, segons fonts locals de Balsareny, els fills de la parella són problemàtics i van insultar uns independentistes per penjar un cartell.
 
Suport del Gobierno

El cas va tenir tanta volada que fins i tot el president espanyol Mariano Rajoy i el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, van trucar a l'afectada per donar-li ànims. Tota una vergonya.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
5 de desembre de 2017, 12.11 h

DES DEL PODER POT TORBAR-SE LES MENTS PER GOVERNAR DESPÒTICAMENT, COM ARA, AMB L'AGNOTOLOGIA LA SUSANA GRISO NO HAGUÉS CAIGUT A LA TRAMPA NAZI, PERÒ COM DIU LA CIÈNCIA, LA IGNORÀNCIA L'OBEDIÈNCIA ALS DOGMES DEÏFICATS DEL SUPRANACIONALISME SANGUINARI ESPANYOL FA CAURE ALS CAUS DEL NAZISME QUE L'ESPANYA OFICIAL N'ÉS UN BRESSOL. ,


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
5 de desembre de 2017, 09.05 h


Que asco me da esa tia fea. El que no me da ningún asco es el médico con el que tengo cita esta mañana a ver si me receta algun ungüento para mis ALMORRANAS SANGRANTES, El médico es joven y atractivo, a ver si cuando vea mi ojete, que ahora está como el culo de las hembras chimpancés cuando estan en celo, se enamora de mi y llegamos a algo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.