directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'enquesta del CIS divideix el bloc del 155

Arrimadas veu el PSC i el PP ''nerviosos'' amb els resultats de les enquestes

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | La candidata de C's a les eleccions del Parlament del 21-D, Inés Arrimadas, ha dit aquest dimarts que veu ''nerviosos'' el PP i el PSC pels resultats de les enquestes. El CIS augura que les forces independentistes no aconseguiran la majoria absoluta dels diputats en les eleccions del 21-D i C's es disputaria el primer lloc amb ERC amb 31 o 32 escons. 
Primer pla d'Inés Arrimadas durant el discurs en l'acte d'inici de campanya, davant d'un panell que representa un mur
Primer pla d'Inés Arrimadas durant el discurs en l'acte d'inici de campanya, davant d'un panell que representa un mur
© Sílvia Jardí

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, Arrimadas ha fet una crida a la unitat del bloc del 155. Per això, els demana que deixin de pensar en els resultats de ''cada partit'' i abandonin la idea que C's és ''l'adversari polític'' i que contemplin ''l'opció real d'acabar amb el procés i tenir un govern constitucionalista a Catalunya''.
 
Arrimadas es compromet amb aquest govern i assegura que ''es deixarà la pell'' per aconseguir-ho. A més, no descarta cap futur pacte i allarga la mà a totes les forces del bloc 155 sempre que es comprometin a no governar amb els independentistes. En aquest sentit, demana a Iceta que es comprometi a no pactar amb ERC.
 
D'altra banda, el candidat del PPC, Xavier Garcia Albiol, en l'acte d'inici de campanya de dilluns a la nit ha cridat a capgirar les enquestes que pronostiquen una caiguda de la seva formació. "Heu vist una enquesta que no ens agrada gens", però "li donarem la volta i demostrarem que l'enquesta important és el 21D", ha afirmat. Per aconseguir-ho, ha dit, cal "sortir amb força i amb convenciment".
 
Pel que fa al cap de llista dels socialistes, Miquel Iceta, ha retret a Albiol les seves paraules de 'a por ellos' en el seu míting d'inici de campanya i ha valorat que aquestes formes i llenguatge "no són propis de la campanya sinó més aviat de taverna". En declaracions als mitjans des d'El Prat de Llobregat, Iceta ha dit que tal i els resultats que donen les enquestes al PPC, les paraules d'Albiol "es comenten per si mateixes". El socialista ha dit que la campanya electoral no ha de ser "escenari de lluita partidista acarnissada" sinó de contrast de propostes polítiques.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 de desembre de 2017, 09.26 h

El votant de C's es centrista, desconfiat i amb escassa formació. Es el més jove d'entre els absolutistes i el que té un major percentatge de nascuts a Catalunya, així com és molt creient i la formació d'aquests és majoritàriament escassa, ja que un 55,2% només té la secundària obligatòria com a molt i el que menys parla català car només un 5,6% el sap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.