directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC manipula de manera innoble un gràfic al debat de TV3 de Tarragona

Rosa Maria Ibarra mostra un plafó amb unes dades presentades de manera molt interessada

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Ahir, TV3 va oferir el debat dels cap de llista d'aquestes eleccions electorals dels partits a la circumscripció de Tarragona. El debat va tenir els seus moments interessants, va servir també per a comprovar que tots els candidats del bloc del 155 usaven el català menys la representant de Catalunya en Comú. I també va cridar l'atenció un gràfic del PSC del tot manipulat.
rosa ibarra, psc, socialsites, tarragona
Rosa Ibarra mostra un gràfic manipulat

Comparteix
   


Etiquetes
En un moment que es parlava sobre els efectes negatius que té sobre l'economia de la província de Tarragona l'oblit de les inversions estatals, la candidata del PSC a Tarragona, Rosa Ibarra, va voler capgirar l'argument: segons la socialista, els problemes no només són per la manca de cura de l'Estat espanyol a Tarragona sinó també de la Generalitat de Catalunya.
 
Per a complementar la seva oratòria va mostrar als espectadors un plafó amb un gràfic imprès. La imatge impacta al primer cop d'ull, sense dubte. La columna vermella, del PSC, és molt alta. El gràfic es titula "inversions a la província deTarragona". Però el més cridaner de tot és que la primera columna suma 6 anys del 2004 al 2009. En canvi, els dels altres governs, només n'ofereix un any. El més escandalós, però, és que del govern que va dirigir CiU dels anys 2010 al 2014 només mostra un sol any.
 
El gràfic, manipulat d'aquesta manera, ofereix una idea que el PSC va ser qui més va invertir a Tarragona amb una gran diferència. En campanya, no tot s'hi val...



 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.