directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 11:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU impugnarà l'entrevista de TV3 a Montilla pel canvi de format d'última hora

Madí retreu que es faci des del Palau de la Generalitat i no a 'l'Àgora', com s'havia pactat amb tots els candidats · Estudien denunciar el cas a la Junta Electoral

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Secretari Executiu de Comunicació i Estratègia de CiU, David Madí, ha explicat que la federació nacionalista pensa denunciar davant la Junta Electoral l'entrevista d'aquest dilluns al president de la Generalitat, José Montilla, perquè a última hora i hores després de la dissolució del Parlament s'ha canviat el format per 'fer-la a mida'. Madí ha explicat que fa unes setmanes la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va oferir als partits una ronda d'entrevistes en precampanya dins de l''Ágora' però que a 'última hora' s'ha decidit que en el torn de Montilla l'escenari sigui el Palau de la Generalitat. 'És un abús que denota una baixa qualitat democràtica', ha explicat Madí, que ha recordat que aquest canvi d'ubicació ha estat motiu de polèmica en el sí del Consell de Govern de la Corporació.
josé montilla mònica terribas


Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a l'ACN, Madí ha explicat que l'acord inicial era que les entrevistes es duguessin a terme dins del programa Àgora', que s'emet els dilluns a la nit a TV3, com per exemple la de fa uns dies amb el president i candidat d'ERC, Joan Puigcercós. A última hora, però, denuncia el secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CiU, l'entrevista al president de la Generalitat i candidat del PSC es farà 'a mida' al Palau de la Generalitat. Segons ha comentat, aquest fet ve precedit d'una 'controvèrsia interna molt important' en el si del Consell de Govern de la CCMA, ja que alguns dels seus membres 'no eren partidaris que es canviés el format'.

'Que hores després que s'hagi dissolt el Parlament el president forci una entrevista ens sembla un abús que denota una baixa qualitat democràtica', ha afegit. Per aquest motiu, la federació nacionalista portarà aquest cas davant la Junta Electoral i espera que la CCMA refaci la proposta als candidats i els entrevisti tots 'en les mateixes condicions'. Per aquest motiu, considera també que l'entrevista ja feta al president d'ERC, Joan Puigcercós, s'hauria de repetir.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Jordi fletxa Manresa
4 d'octubre de 2010, 23.22 h

DAVID MADÍ és l'home que ha portat Mas i Convergència DUES vegades seguides a la victòria i aquest any el portarà a la PRESIDÈNCIA. Als que heu traït Catalunya regalant el país als esclaus de Ferraz us fot, però no podreu amb ell. Amb més homes com Madí, Catalunya avançaria cap a la llibertat sense els entrebancs de maleits tripartits espanyolistes. I ara, els sectaris que pululeu per aqui ja podeu votar en contra d'aquest comentari: demostreu el respecte que teniu a la llibertat d'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de Cal DURAN de LLEIDA
4 d'octubre de 2010, 16.49 h

Crec que si no porte malament els contes el EX-.... , deuen faltar uns 55 dies , per a que els ciutadans de Catalunya, fem fora als unionistes convergents i sociates i preparem el camí per la constitució d'un estat lliure català dins la UE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
4 d'octubre de 2010, 14.02 h

El P$OEmontillista Enric Marin, d'ERC, defensant fins a l'ùltim moment al seu amo, en Montilla.

Igual que els trolls d'ERC que pululen per aquest panflet.

No hi ha res a fer, per molt que ho vulguin amagar de cara a enredar a la gent per les eleccions, als d'ERC sempre els sur la seua ramalada P$OEmontillista.

Més que res, deu ser per veure si sona la flauta per cassualitat i el tripartit 3.0 torna a sumar, encara que serà que no.

55 dies i...AL CARRER!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
4 d'octubre de 2010, 13.42 h

Uiiiii, Marta, que ràpid corres a defensar al teu amo el Madí ! Com que és injustificable tot el mal que ha fet, has de recòrrer a llençar merda a un altre costat per dissimular. Que grans sou a CiU. T´ha faltat signar "vivaspaña".


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
4 d'octubre de 2010, 12.33 h

La Corpo prohibeix la propaganda dels partits, en canvi ens obsequia a cada moment amb publireportages en prime time l'analfabet. El NODO era mes plurat que la TV3 dels sociates.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
4 d'octubre de 2010, 11.12 h

El PSC no és l'únic partit del Govern, ERC i IC com a partit del govern tenen el mateix dret a fer-se aquesta entrevista al Palau de la Generalitat. El PSC actua amb una prepotència i sectarisme impropia de la representació migrada que tenen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Manel fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2010, 11.00 h

#9 Vaja, un altre convergent unionista tan avergonyit de defensar les seves postures, que s'ha de fer passar per "laportista", com el tal bertran. Ni un nen de p3 cometria l'error de fer veure que ataca tots els "autonomistes", ficant-hi ERC per la cara, i després qualificar NOMÉS ERC de botiflers.

Això demostra una cosa: els únics que els fan por de veritat als convergents unionistes són els d'ERC. Per això intenten que el PP passi al davant d'ERC, per fer e Majestic 2, i pactar amb el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
3 d'octubre de 2010, 23.45 h

el dia de les eleccions ni un vot més a partits autonomistes com CiU, PSC, ERC, PPC etc. Ara toca Solidaritat ll*ll L'independència més a prop que mai!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
pedro fletxa cunit
3 d'octubre de 2010, 23.02 h

Quina mena de pactes creieu que es pot fer amb aquesta patuleia de xulos incompetents que va des del Zapatero al Sabaté, passant perl corbacho o el Montilla... En Tremosa va posar el dit a la llaga quan explicava la seva tesitura "sobre els somnis d'en Franco respecte Catalunya"...Amb qui ens pensem que estem tractant, com si fos nou que aquesta banda no han tingut paraula mai...El socialisme català, de ben segur, podria ser present a l'escenari polític del país molt mes dignament... ens ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Marta fletxa BCN
3 d'octubre de 2010, 22.47 h

Per als desmemoriats cal recordar que el president de la Corporació de Mitjans Audiovisual, Enric Marin, va haver de cessar pels seus informes que fitxaven els periodistes "bons i dolents". Cedir a les pressions i adoptar aquestes pràctiques és passar-se les regles democràtiques pel folre.. però això ja no extranya a ningú


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.