directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 01:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Xavier Milian (CUP): ''ERC i JxCAT estan vacil·lant''

El candidat 'cupaire' per Tarragona assegura que la desobediència és l'única via

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

A.S. | "El 21 de desembre la gent ha de saber què vota, això per començar. ERC i JxCAT estan vacil·lant", ha explicat el candidat de la CUP per Tarragona Xavier Milian en una entrevista a Revista Mirall. "De vegades diuen A i altres diuen B. Nosaltres sempre diem A". 
El cap de llista de la CUP a Tarragona, Xavier Milian, durant un míting a Deltebre
El cap de llista de la CUP a Tarragona, Xavier Milian, durant un míting a Deltebre
© Jordi Pujolar

Comparteix
   


Etiquetes
Milian ha assegurat que aquest fet "implica que el 21 de desembre, si hi ha una majoria a favor de tirar endavant la República i procés constituent, nosaltres hi donarem suport". El 'cupaire' ha subratllat que a la CUP li "és igual qui hi hagi, si Puigdemont o Junqueras". "Nosaltres el que volem és una majoria que ens permeti tirar endavant això". 
 
Ara bé, el candidat de la CUP per Tarragona ha volgut deixar clar que "si a la majoria hi hagués més partits d'esquerres que de dretes seria molt més fàcil". Tot i això, ha reconegut que "la política de pactes és i serà d'acord amb un projecte i hem de ser clars de quin volem".
 
"Nosaltres veiem que de nou, igual que el 27 de setembre, és l'única garantia que no hi haurà marxa enrere cap a l'autonomisme", ha recalcat. Milian ha titllat de solucions inexistents una tercera via o un referèndum pactat: "La desobediència és l'única via per marxar, optem per la via unilateral". 

Ultimàtum als Comuns
 
"Els Comuns, tot i ser de tradició revolucionària, no entenen que quan ets equidistant es dóna suport explícit a qui té més poder", ha exposat. "No pots ser equidistant entre un Estat i una regió. Ho pots ser entre dos iguals però no entre opressió i reprimit". 
 
"Els Comuns hauran de decidir que és el que prefereixen: si quedar-se amb la monarquia borbònica i l'autocràcia de la UE o vol una República social amb majoria social que permeti avançar" i ha afegit que "si donen suport al procés constituent, ERC, Comuns i CUP tindríem una majoria àmplia per apostar per polítiques socials i construir República". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
mario fletxa barna
17 de desembre de 2017, 09.51 h

#9 S'ha de recordar q la independència era l'eina per ser INDEPENDENTS. Ja es va fer i referendar, va quedar palès. Varem tenir el marge per proclamar la REPÚBLICA i està firmada pels representants de la majoria del Parlament. SOM REPÚBLICA! però no ESTEM REPÚBLICA, s'ha de construir i ja la varem començar a construir a partir de les derogades lleis pel TC no per les lleis internacionals i si guanyem a les eleccions il·legals a que ens han sotmès el gobierno i els seus satèlits, la c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
16 de desembre de 2017, 17.39 h

Al # 6 ·# ; Benvolgut Alexandre, estic força a favor del teu comentari solsament que penso que està passat de "tempo" o sigui que no podem passar l'arada abans dels bous, i per tan primer hem d'aconseguir l'independencia. Si ara ja ens barallem sense tenir res, estem ventant el foc unionista del 155, que m'agradaria que recordéssis la "democracia" que fan servir els armats fins a les dents contra la gent pacifica de carrer. Salutacions i ara toca anar units per la causa del procés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
16 de desembre de 2017, 17.31 h

SOU TAN CAPS VERDS COM LA ARRIMADAS QUE JA ES ANAR A CAP IMMADUR...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
pepet fletxa El Vendrell
16 de desembre de 2017, 17.02 h

Però la realitat és que el vot més útil és per l'Esquerra republicana hem de ser realistes i pensar amb el cap no només amb el cor Puigdemont no podrà trepitjar terra catalana en molts mesos o anys VISCA LA TERRA LLIURE DE MALA GENT PP / PSOE / CS


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
16 de desembre de 2017, 11.26 h

DESPERTAFERRO, ESTÀS CLARAMENT EQUIVOCAT, T'HO DIU UN MILITANT DEL PSAN, AMB 81 ANYS I COMBATENT, CONEC PER MILITÀNCIA EL PAÍS VALENCIÀ, BALEARS, LA FRANJA, CATALUNYA NORD. LA CUP SÓN, SOM IMPRESCINDIBLES EN LA REPÚBLICA, L'ÚNICA ESQUERRA, ELS QUE SE'N DIUEN ENFANGATS EN EL NACIONALISME ESPANYOL CORRUPTES TOTALS, MENTIDES CLÀSSICS COM LA DRETA MÉS EXTREMA, LES GIRATÒRIES etc. AMB PACTE TÀCIT AMB ELS PODERS FÀCTICS. CREUEN EN EL GOVERN LEGÍTIM CATALÀ, I SERAN COMPANYS REALS AMB JUN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
16 de desembre de 2017, 11.19 h

SI ES VOTA CUP VOL DIR QUE LA INDEPENDÈNCIA LA TINDREM D'AQUÍ A 100 ANYS, NOMÉS XERREN PER NO CALLAR. EL SEU DISCURS NO PORTA ENLLOC, NOMÉS ÉS FOC D'ENCENALLS QUE ENGANYA ALS IMPACIENTS I ELS PORTA A UN CARRERÓ SENSE SORTIDA.

SON CIENCIAFICCIÓ, NO SON CONSCIENTS DE LA REALITAT.

UN ARBRE NO ELS DEIXA VEURE EL BOSC.

NOMÉS PARAULES.

NO SIGUEM ILLUSOS ELS QUE JA SOM A LA SEGONA TONGADA DE LA VIDA I VOLEM VEURE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA ABANS DE MORIR, NO VOTEU CUP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 de desembre de 2017, 10.39 h

VOLIA DIR "ANIREM JUNTS CAP..." EL " NO " S'HA COLAT, DISPENSEU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
16 de desembre de 2017, 10.38 h

SOM DE LA CUP, I CREIEM QUE EN EL MOMENT DECISIU NO, ANIREM JUNTS CAP A LA DEMOCRÀCIA LA REPÚBLICA CATALANA A FAVOR DEL POBLE TREBALLADOR. I EL SUPORT DELS DEM+OCRATES ESPANYOLS, DE MARINALEDA, DOS GRUPS DE MADRID ELS COMUNEROS DE CASTILLA (SEGÍVIA) HI DESTACA, PER LLUITAR PER LAS NOVA REPÚBLICA ESPANYOLA VENCENT EL FEUDALISME, I UNA MONARQUIA PODRIA I SANGUINÀRIA D'ORIGEN


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
16 de desembre de 2017, 09.28 h

El discurs és sempre el mateix, xantatge permanent que és el que vol que passi el gobierno per dir que l'independentisme està dividit. I ELLS dali assamblea , dali separatisme exigent fins el final , de què? ningú ho té clar...
BRAVI VISCA LA REPÚBLICA CATALANA, SEMPRE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
no fotem,a si? fletxa Catalunya
16 de desembre de 2017, 08.14 h

Es molt estrany, per ser un politic se li enten tot el que diu. cosa que no passa amb els altres partits teoricament, indepedentistes, per mi que son els únics que fan el que diuen que fan.sense fer Puigdemonts de cinc segons de independencia...endavant valents!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.