directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aquests són els candidats i consellers que ja han votat

Els col·legis electorals han obert amb cues i sense cap incident remarcable

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | La jornada electoral ha començat amb cues a la majoria de col·legis electorals, en alguns punts força llargues. Molts votants han matinat per poder anar a la feina després, ja que aquests comicis se celebren en un dia feiner, i no un diumenge, com és habitual. Unes eleccions anòmales i en un moment excepcional després de l'aplicació del 155, que va suposar la intervenció de les institucions catalanes. Molts dels candidats a la presidència de la Generalitat i els consellers ja han votat. 
Moment en què Marta Rovira diposita el vot a l'urna al col·legi electoral de l'Associació-Casal Mossèn Guiteras de Vic
Moment en què Marta Rovira diposita el vot a l'urna al col·legi electoral de l'Associació-Casal Mossèn Guiteras de Vic
© Mar Martí

Comparteix
   


Etiquetes
Carles Riera, candidat per la CUP, ha votat al Poble Nou amb el puny alçat a primera hora del matí. "Per la República, els Drets Socials i l'Assemblea Constituent", ha piulat el cupaire a Twitter.

 
Tanmateix, la número dos d'ERC, Marta Rovira, ha votat al voltant de les 11.00h del matí a Vic acompanyada de la seva família i amb un llaç groc a la solapa de l'abric. A la sortida, la republicana ha demanat el vot per Oriol Junqueras i ha dit que espera que "la democràcia torni a guanyar" aquest 21-D.

La noia que ha votat per Puigdemont ja ha emès el seu vot, a Sant Cugat. Per tant, el president ja ha votat a través de la Laura Sancho, que li ha cedit el vot.
 
A la mateixa hora gairebé, també ha dipositat la papereta el candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, Miquel Iceta, a la Universitat de Barcelona.

 
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha votat al Centre Cívic de La Sedeta a Barcelona. "Aquesta jornada electoral és històrica, hem de recuperar les institucions", ha dit Colau, i ha afegit que "tots els que es presenten a les eleccions acceptaran els resultats".
 
Albert Rivera, de C's, ha votat a l'Hospitalet de Llobregat on ha recordat que "una victoria de Ciutadans seria el final del procés" i ha fet una crida a la participació.
 
El conseller i número 5 de la candidatura d'ERC per Barcelona, Carles Mundó, ha votat aquest matí a Gurb. "Avui ens hi juguem la llibertat d'algunes persones que encara són a les presons i la dignitat de les institucions", ha subratllat.

 
El conseller Raül Romeva, després de votar a ant Cugat del Vallès ha dit: "Les urnes no han de fer por a ningú. Hem de caminar cap a la construcció del pròxim govern i del proper país".
 
També ha votat la ministra d'Agricultura, Dolors Montserrat a Sant Sadurní d'Anoia. "Estic convençuda que aquesta nit tornarà el sentit comú a Catalunya", ha reblat la ministra.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de desembre de 2017, 13.00 h

I al meu col·legi a Granollers, no ha votat ningú conegut......?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.