directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Minut a minut des de la seu electoral de la CUP

La formació 'cupaire' celebra la seva nit electoral a la Nau Bostik

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A.S. | “Volem recordar als veïns que no han pogut votar perquè no tenen dret a vot”, ha explicat la portaveu del Secretariat Nacional Núria Gibert. “Ho denunciem perquè és greu i simptomàtic”. Així ha encetat la primera compareixença de la nit electoral la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP Núria Gibert. “Donar les gràcies també als milers de persones que han participat a la xarxa del recompte, apoderats i als CDR que estan en aquest recompte paral·lel”. 
Imatge de la seu electoral de la CUP, a la Nau Bostik
Imatge de la seu electoral de la CUP, a la Nau Bostik
© AS

Comparteix
   


Etiquetes
Gibert també ha volgut fer una crida a tots aquells que encara no han votat i estan indecisos i que no s'hagin sentit interpel·lats: “Això va de democràcia, a plantar cara a la repressió i a la impunitat. Els emplacem a que vagin al col·legi i votin”.
 
La portaveu del Secretariat Nacional s'ha mostrat optimista de cara als resultats: “Estem convençudes que podem construir una República des de baix i per totes”.


La portaveu del Secretariat Nacional Núria Gibert/AS

Gibert ha subratllat però que aquesta campanya ha estat usual: “ha estat absolutament extraordinària, amb l'ocupació de l'espai públic per part de les forces d'ordre, per tots els mitjans fent campanya, amb un feixisme impune i pel paper de la Junta Electoral Central”. I ha afegit que “ha estat una campanya desigual i injusta, com ho és l'embat amb l'Estat”.
 
Gibert ha emplaçat a seguir la nit electoral a través dels casals.

Prònostic de Carles Riera pel 21-D

Després de l'entrevista del director de TV3, Vicent Sanchis al cap de llista per Barcelona de la CUP, Carles Riera, el candidat va entregar un sobre amb el resultat que pronosticava. En aquest, Riera donava la victòria a ERC i majoria independentista amb majoria absoluta al Parlament. A la CUP, li donava 11 diputats.



El cap de llista de la CUP per Barcelona, Carles Riera, la número dos Maria Sirvent i la número sis, Bel Olid es deixen veure per primera vegada a la Nau Bostik.

Simpatitzants de la CUP

Simpatitzants i militants de la CUP comencen a omplir una de les sales habilitades per al seguiment de la nit electoral a la Nau Bostik, l'espai autogestionat escollit per la formació 'cupaire' per conèixer els resultats del 21-D.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.