directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Minut a minut des de la seu electoral de Ciutadans

La formació taronja celebra la nit electoral a l'Hotel Catalonia de Plaça Espanya

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A.G | La formació taronja celebra la nit electoral a l'Hotel Catalonia de plaça Espanya, on seguiran el recompte de la jornada electoral d'aquest dijous. Màxima expectació a la sala de premsa amb més de 4.000 periodistes acreditats de 108 mitjans diferents, entre els que hi han 56 internacionals. 
Sala de premsa a la seu electoral de C's el 21-D
Sala de premsa a la seu electoral de C's el 21-D
© Alba Garcia

Comparteix
   


Etiquetes
Inés Arrimadas estarà acompanyada d’Albert Rivera i tota la plana major del partit per fer el seguiment dels resultats, que segons els pronòstics de les últimes enquestes, obtindria més de 30 escons. El líder de la formació taronja ha arribat sobre les 19.30h a l'hotel. Mitja hora més tard ha entrat la candidata a la Generalitat de C's pel 21-D, Inés Arrimadas, enmig d'una allau de periodistes.

Ciutadans ha preparat també un escenari enmig de les torres venecianes de l’avinguda Maria Cristina on faran la valoració final. La formació espera celebrar una victòria per sobre dels partits independentistes.



C's veu "espectacular" quedar com a primera força

El secretari general de C's, José Manuel Villegas ha fet la primera valoració de la formació sobre la jornada electoral. Ha sortit acompanyat del secretari de comunicació, Fernándo de Páramo, i el secretari d'organització, Fran Hervías.
 
Vilegas ha destacat que serà una "nit llarga i emocionada" i ha evitat entrar a fer valoracions de la darrera enquesta, que pronostica una majoria independentista i C's com a primera força. És una "nit per valorar resultats i no enquestes", ha dit.
 
El secretari general del partit ha felicitat els catalans per la "normalitat democràtica" en què s'ha desenvolupat la jornada i la gran mobilització ciutadana si es confirmen les dades de participació. "Podem estar en un rècord històric", ha sentenciat.
 
D'altra banda, Villegas ha assegurat que durant la campanya i en el dia d'avui s'han vist "la il·lusió i les ganes de canvi". En aquest sentit, ha desitjat que aquestes ganes de canvi es confirmin en un bon resultat. "Esperem que el resultat acompanyi", i "si som la primera força", afegeix Villegas, "seria un resultat espectacular", ha sentenciat.



Reaccions amb el 60% escrutat

La formació taronja "veu molt a prop la victòria", segons han informat fonts del partit, que han ressaltat que "aquestes són les primeres eleccions al Parlament de Catalunya que C's podria guanyar". 

Les mateixes fonts asseguren que estan "sorpresos" amb el resultat del PSC i PP. 

Ambient de victòria amb gairebé tots els vots escrutats

Els primers simpatitzants han començat a arribar cap a les 23.00 de la nit a l'avinguda Maria Cristina, on la formació taronja ha muntat un escenari amb moltes llums i música.
 
Tanmateix, el nucli del partit ha celebrat els escons que ha anat guanyant. Els crits s'han sentit des de la sala on han estat reunits, contigua amb la de premsa. Fonts del partit afirmen que l'ambient és de victòria.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pepet fletxa El Vendrell
22 de desembre de 2017, 15.43 h

Mai em vaig sentir tan irritat veure com els que abans en dèiem xarnegos i que van arribar a Catalunya morts de fam que fossin tan cafres de votar a aquesta gentussa de Cs, no s'adonen del que van fer, encara sort que som més els indepes els hauria de caure la cara de vergonya ser tan desagraïts AMB lA TERRA qUE ELS VA aCOLLIR MENYS MAL qUE NO SÓN TOTS ........................... VISCA lA TERRA LLIURE DE MALA GENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pepet fletxa El Vendrell
22 de desembre de 2017, 15.42 h

Jamás me sentí tan irritado ver como los que antaño llamábamos xarnegos y que llegaron a Catalunya muertos de hambre que fueran tan cafres de votar a esta gentuza de Cs, no se dan cuenta de lo que hicieron, menos mal que somos más los indepes les tendría que caer la cara de vergüenza ser tan DESAGRADECIDOS CON LA TIERRA QUE LOS ACOGIO MENOS MAL QUE NO SON TODOS...........................VISCA LA TERRA LLIURE DE MALA GENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
21 de desembre de 2017, 21.15 h







Ines, Arrimamela un poquito, casi-presidenta-falangista

JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS

CANALETA, ARAGONESES, "QUERIDO NAZI", BEJOTA, SANTI......................

JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS












Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 de desembre de 2017, 20.03 h


Diguem mal educat, pero amb tota la força I satisfaccio et dic VESTEN A LA MERDA.!,,,, Arrimadas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.