directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La jutgessa deixa en llibertat els dos regidors de la CUP de Reus investigats per un delicte d'odi

Els dos edils s'han acollit al seu dret a no declarar a preguntes de cap de les parts

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Els dos regidors de la CUP de Reus, Oriol Ciurana i Marta Llorens, investigats per un suposat delicte d'odi han quedat en llibertat després de comparèixer aquest dijous al matí davant la jutgessa de la instrucció número 2 de Reus que porta el cas 1 d'octubre.
Primer pla dels regidors de la CUP de Reus, Oriol Ciurana i Marta Llorens
Primer pla dels regidors de la CUP de Reus, Oriol Ciurana i Marta Llorens
© Núria Torres

Comparteix
   


Etiquetes
Els dos edils, que van ser detinguts dimecres perquè s'havien negat a comparèixer davant la magistrada dues vegades, s'han acollit al seu dret a no declarar a preguntes de cap de les parts. Els dos arrestats han passat a disposició de la jutgessa a les 9 del matí i han estat informats de la seva situació al procediment i els fets concrets en què estarien implicats. Tots dos han quedat en llibertat, ja que la detenció, que ha durat 19 hores, només tenia com a objectiu la seva compareixença davant la magistrada.

La compareixença davant la magistrada ha arribat 19 hores després de la detenció dels cupaires, que han passat la nit a la comissaria de Reus, i que ha provocat diverses concentracions en les darreres hores. De fet, des de 2/4 de 9 del matí hi ha més d'un centenar de persones davant dels jutjats per mostrar el seu suport als dos regidors, arran de la crida feta per la CUP.
 
Els concentrats davant els jutjats han cridat consignes com "llibertat", "premsa espanyola manipuladora" o "preses polítiques, llibertat". Fins all lloc també s'hi ha acostat l'alcalde Reus, Carles Pellicer, i altres membres del govern municipal que van anar a declarar per la mateixa causa.

El diputat de la CUP Vidal Aragonés se solidaritza amb els seus companys detinguts i s'ha desplaçat fins a la capital del Baix Camp per fer-los costat.



 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Fd'A. fletxa Calders
29 de desembre de 2017, 13.15 h

Ara cal explicar-nos als qui no hi creuen el què volem els independentistes: Volem una República de gent lliure i governada per catalans elegits pel poble. Volem una República fraternal en que els més necessitats siguin els primers atesos. Volem una República en que la igualtat de tots davant la llei sigui veritat. Volem una República en que les empreses siguin prósperes i paguin salaris justos. Volem una República en la que els jutjes siguin independents i no es deixin condicionar pel ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.